ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ 40ΑΡΗΔΩΝ-Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Άνοιξε ηλεκτρονικά η πλατφόρμα, για το κλείσιμο των ραντεβού και τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας μεταξύ 40 και 44ρων ετών, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Οι ενδιαφερόμενοι και αυτοί που είναι εγγεγραμμένοι στην ΑΥΛΗ Συνταγογράφιση και όχι μόνο, θα μπορούν να επισκέπτονται ηλεκτρονικά την ιστοσελίδα emvolio.gov.gr και να κλείνουν το ραντεβού τους, για τον εμβολιασμό τους με την εταιρεία Astra Zeneca.

«Σας ενημερώνουμε ότι προτεραιοποιηθήκατε για εμβολιασμό. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μέσω του emvolio.gov.gr ή μέσω του κοντινότερου ΚΕΠ ή φαρμακείου», αναφέρει χαρακτηριστικά το SMS.

Σημειώνεται ότι η «κίνηση» των εμβολιασθένων –της ηλικιακής ομάδας μεταξύ 30 και 39-αυξήθηκε και έτσι σχεδιάστηκε να ανοίξουν και άλλα εμβολιαστικά κέντρα, προκειμένου να γίνει καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Με δεδομένη τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών των ηλικιακών ομάδων 30-39 και 40-44, ανοίγουμε νέες εμβολιαστικές γραμμές διευκολύνοντας τους συμπολίτες μας να βρουν ραντεβού άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο