ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΠΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΛΕΙΑ 3.000 ΛΥΤΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην σύλληψη 36χρονης γυναίκας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, για τη σκηνοθεσία απαγωγής της, με κύριο στόχο της αρπαγής χρηματικού ποσού, από το συγγενικό της περιβάλλον.

Στο στόχαστρο της 36χρονης, βρέθηκαν η θεία της και ο ξάδερφός της, ενώ στο κόλπο της συνωμοσίας, ήταν και ο 30χρονος φίλος της, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 30χρονος φίλος της , τηλεφώνησε στα δύο υποψήφια θύματα, ανακοινώνοντάς τους, πως η 36χρονη ανιψιά  και εξαδέλφη, έχει απαχθεί από τον ίδιο και πως αν δεν τους παρέδιδαν το χρηματικό ποσό αξίας 3.000ευρώ, το συγγενικό τους πρόσωπο, δεν θα βρισκόταν εν ζωή.

Αμέσως τα δύο θύματα υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υπόθεση και έτσι αποφάσισαν να καταγγείλουν το γεγονός στην αστυνομία.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη έρευνα από τις αστυνομικές αρχές και η 36χρονη συνελήφθη σε χρόνο ντε-ντέ-κατά την διάρκεια της διαδρομής της από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη- αποκαλύπτοντας την συνωμοσία, θέλοντας και μη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο