Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ-Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Φοβερές αντιδράσεις στο βρετανικό παλάτι, προκάλεσε η Συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρίγκιπας Χάρι στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, καθώς άφησε να εννοηθούν αιχμές, για την συμπεριφορά του πατέρα του Καρόλου, κατά την διάρκεια της ανατροφής του από τον ίδιο.

Για «απογοήτευση και προδοσία» έκαναν λόγω μέλη του παλατιού, καθώς η κριτική του Χάρι-κατ’ αυτούς- ήταν «εξοργιστική», μετά και τον θάνατο του πολυαγαπημένου του παππού Φίλιππου.

Είναι ολοφάνερο πως ο Χάρι, εκφράζει-μέσω της συνέντευξής του-τα παράπονά του προς τον πατέρα του, καθώς η «ανατροφή» του ήταν-σύμφωνα με δηλώσεις του-γεμάτη «πόνο και δοκιμασίες».

Απ’ την πλευρά του, τα μέλη του παλατιού, «επισπεύδουν» τους Χάρι και Μέγκαν, προς την παραίτησή τους, από τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας, καθώς χαρακτηρίζουν «επαίσχυντη», την καταιγιστική «επίθεση» χαρακτηρισμών του Χάρι, προς τον πατέρα του.

Από την μεριά του ωστόσο ο πατέρας Κάρολος, ανακοίνωσε πως όταν γίνει Βασιλιάς, πρόκειται να ανοίξει τα παλάτια στον λαό του, αφήνοντας να εννοηθεί, πως θα τους φέρεις επαφή, με τον θεσμό της μοναρχίας.

Τα παλάτια αυτά, τα οποία ο πρίγκιπας Κάρολος, σχεδιάζει να τα μετατρέψει σε δημόσιους χώρους είναι τα εξής: το κάστρο Windsor, Το Balmoral, το Sandringham και το Clarence House.

Ωστόσο ο πρώην πρίγκιπας Χάρι,  επρόκειτο να επισκεφτεί στις 1η Ιουλίου, την Μ.Βρετανία, ώστε να τιμήσει την συγχωρεμένη μητέρα του Νταϊάνα, μέσω ενός νέου αγάλματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο