Η ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΑΚΗ,ΣΤΟΝ Β’ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION 2021,ΜΕ ΤΟ “LAST DANCE” ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Κατέπληξε τα πλήθη με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision και προκρίθηκε με το “Lat Dance” στον τελικό του Σαββάτου, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και όπου θα μεταδοθεί στις οθόνες μας, μέσα από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ, στις 10 το βράδυ.

Στην διαγωνιστική σειρά κατάταξης ήταν 4η, ωστόσο κατάφερε να ξεσηκώσει τόσο το κοινό που παρευρέθηκε εκεί εκπροσωπώντας την χώρα του, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν τον διαγωνισμό, μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες.

Την εκπληκτική παρουσία της Στεφανίας, πλαισίωσαν στην σκηνή οι μοναδικοί τέσσερεις χορευτές της, που μάγεψαν με τα φανταστικά τους εφέ: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Κώστας Πουλόπουλος και Νίκος Κουκάκης, τα ονόματα των χορευτών της Στεφανίας.

Το υπέροχο τραγούδι με τίτλο “Last Dance”, έγραψε ο μοναδικός Νίκος Κοντόπουλος, μαζί με τους Arcade και Sharon Vaughn.

Η εξαίσια ολόσωμη φόρμα που φορούσε η νεαρή τραγουδίστρια, ήταν μια δημιουργία του Βρεττού Βρετάκου. Τα σκηνικά σχεδίασε ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε ο πασίγνωστος χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός. Τα κοστούμια των χορευτών σχεδίασε ο Γιώργος Σεγρεδάκης και η εταιρεία Asterman, επιμελήθηκε τη δημιουργία των γραφικών.

Οι χώρες που προκρίθηκαν-μαζί με την Ελλάδα-στον τελικό του Σαββάτου και είναι απόρροια του Β΄ Ημιτελικού, είναι: Σαν Μαρίνο, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φιλανδία και Ελβετία.

Ενώ οι χώρες που είχαν προκριθεί από το διαγωνιστικό μέρος του Α’ Ημιτελικού είναι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία ,καθώς και οι «Big Five» -Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία-, όπως και η Ολλανδία, ως διοργανώτρια χώρα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε, με την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου, καθώς πρόκειται να λάβει μέρος-ως ερμηνεύτρια- στο πάρτι που θα διοργανωθεί το Σάββατο και αφορά τη συμμετοχή νικητών των προηγούμενων ετών, αφού και η ίδια υπήρξε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision το 2005, με το νικητήριο και αξέχαστο τραγούδι , My Number One.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο