ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ-ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Ένιωθα τελείως αβοήθητος. Νόμιζα ότι η οικογένεια μου θα βοηθούσε, αλλά κάθε αίτημα, παράκληση, προειδοποίηση, ό,τι κι αν είναι, απλώς αντιμετωπίστηκε με απόλυτη σιωπή ή απόλυτη παραμέληση», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, ο πρώην πρίγκιπας Χάρι, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφών αιχμές, για την συμπεριφορά του πατέρα του Καρόλου.

 «Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει όταν ήμουν νεότερος, έλεγε και στον Γουίλιαμ και σε μένα ‘Ε, έτσι ήταν για μένα, επομένως έτσι θα είναι και για εσάς’», πρόσθεσε στις αναφορές του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδiος-στο πρώτο επεισόδιο σειράς ντοκιμαντέρ(ψυχικής υγείας)με τίτλο «The Me You Can’t See», που προβάλλεται από το Apple TV-αισθάνεται απόλυτα πεπεισμένος, πως ένας πατέρας θα πρέπει να κάνει τα πάντα, απέναντι στα παιδιά του, ώστε να μην υποφέρουν το ίδιο.

Αναφέρεται στις «κακές» συνήθειές του, για την στροφή του στο αλκοόλ και τις ουσίες, προκειμένου να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας του Νταϊάνας.

Στις αυτοκτονικές τάσεις της γυναίκας του, όταν Οι του Παλατιού, ήταν εναντίων της, με την συμπεριφορά τους.

Την ψυχοθεραπεία ακόμη που ξεκίνησε, πριν από τέσσερα χρόνια και έπειτα για την γνωριμία του, με την νυν σύντροφο της ζωής του Μεγκαν Μαρκλ, που του άλλαζε δια παντός την ζωή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο