ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΞIΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ EUROVISION

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Δεν έχει γίνει χρήση ναρκωτικών και θεωρούμε ότι η υπόθεση έχει κλείσει», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), ύστερα από το αποτέλεσμα της τοξικολογικής εξέτασης, που διενεργήθηκε στον επικεφαλής της Ιταλικής συμμετοχής Νταμιάνο, της φετινής διοργάνωσης της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως έγινε «διεξοδική εξέταση των πραγματικών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου όλων των διαθέσιμων βίντεο.Ανησυχούμε ότι οι ανακριβείς εικασίες, που οδηγούν σε ψεύτικες ειδήσεις, αμαύρωσαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και επηρέασε άδικα το συγκρότημα».

Ο νεαρός ωστόσο τραγουδιστής, προσφέρθηκε από μόνος του, οικειοθελώς να υποβληθεί στην εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι καν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε ενοχλημένος και  επέμεινε συνέχεια, ότι δεν έκανε χρήση ποτέ του. Συνέχισε παράλληλα να υποστηρίζει, πως την ώρα της live μετάδοσης, έσκυψε κάτω, για να δει το ποτήρι που του έπεσε-κατά λάθος- και έσπασε.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Måneskin για άλλη μια φορά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το ιταλικό μέλος μας, Rai, για να δημιουργήσουμε έναν θεαματικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision  στην Ιταλία το επόμενο έτος», επεσήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η EBU.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο