ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ «ΔΙΑΣ» ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από αύριο ξεκινούν οι περιπολίες, με 14ρους νέους δικυκλιστές, της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εντοπίσει τους παράνομους, που δεν συμμορφώνονται με την καθαριότητα της πόλης και να τους επιβάλλει τα ανάλογα πρόστιμα.

Το θέμα αφορά πολίτες, που πετούν ανεξέλεγκτα μπάζα και ογκώδη αντικείμενα, οπουδήποτε(εκτός των ειδικών κάδων)και μολύνουν τον δημόσιο χώρο της πόλης.

«Σήμερα ξεκινάει κάτι που η πόλη έχει ανάγκη, το οποίο εμείς ως διοίκηση είχαμε δεσμευτεί.  Έτσι έχετε μπροστά σας την ομάδα ΔΙΑΣ της καθαριότητας Θεσσαλονίκης. Αν θεωρούμε ότι η καθαριότητα είναι το βασικό πρόβλημα, αυτή η ομάδα θα είναι εκεί για να το επιβλέπει σε κάθε γωνιά της πόλης, κάθε μέρα ούτως ώστε να είναι παρούσα για να δει τι πρόβλημα υπάρχει με κάδους, τι πρόβλημα υπάρχει με ογκώδη, τι πρόβλημα υπάρχει με καλάθια, τι πρόβλημα υπάρχει γενικότερα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στήθηκε μια ομάδα που αυτό ακριβώς θα επιβλέπει την τήρηση των κανόνων καθαριότητας αλλά, αυτή είναι η δική μας η πλευρά θα πρέπει όμως να απευθυνθώ στους δημότες, η καθαριότητα είναι ένας χορός που θα πρέπει να τον χορεύουν δυο. Οι πολίτες θα πρέπει να φροντίζουν να τηρούν και αυτοί τα μέτρα που πρέπει να τηρούν, οι επαγγελματίες το ίδιο, θα πρέπει όλοι να φροντίζουμε μαζί το ίδιο, σε μια κοινή προσπάθεια ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. https://www.youtube.com/embed/ZkvhnNvPAuQ

Τα πρόστιμα θα ανέρχονται από 150 έως και 300ευρώ, σύμφωνα πάντοε με την παράβαση του πολίτη.

Η ομάδα θα κινείται καθημερινά-σε πρωινή και απογευματινή βάρδια-στους δρόμους της πόλεις και όχι μόνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο