Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 11ΧΡΟΝΗΣ,ΑΠΟ 38ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την παραπομπή -38χρονου προπονητή ιστιοπλοϊας-σε δίκη, πρότεινε ο εισαγγελέας κος Θεολόγος Δομένικο, ύστερα από επίσημη καταγγελία εις βάρος του, για βιασμό ανήλικης.

Το περιστατικό σημειώθηκε, ύστερα από καταγγελία της 21χρονης σήμερα κοπέλας, εις βάρος του προπονητή της, όταν βρισκόταν σε ηλικία μόλις 11ετών.

Η κοπέλα βρήκε το θάρρος, να καταφέρει να καταγγείλει το γεγονός, ακολουθώντας τον δρόμο της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου, προκειμένου να ανοίξει ο «Ασκός του Αιόλου» και να μην μείνει κανένα γεγονός κρυφό στην κοινωνία.

“Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον” και πως “συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις”, ήταν οι συζητήσεις περί των θεμάτων, της εισαγγελικής πρότασης.

Ο 38χρονος φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, σαν αυτές του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, σε βάρος 11χρονης αθλήτριας.

 Οι αμέσως επόμενες εβδομάδες, είναι καθοριστικές για τον προπονητή, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόφαση εις βάρος του, από το διοικητικό συμβούλιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο