ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ «HOUSE OF FAME» Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΝΙΑΓΚΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μεγάλος νικητής, του τελικού της Μουσικής Ακαδημίας «House of  Fame»-που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαϊου, από τον τηλεοπτικό σταθμό SKAI TV-αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω», τόνισε σε δηλώσεις του, ο μεγάλος νικητής Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο νικητής, υπέγραψε το λεγόμενο «χρυσό συμβόλαιο», με την Panik Records ,ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει: κυκλοφορία ενός album-εντός του ενός έτους- με 12 τραγούδια, τρία music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group.

O νεαρός τραγουδιστής, δεν θεωρούνταν από τα μεγάλα φαβορί, ωστόσο με το πηγαίο του ταλέντο, για την αγάπη του προς το τραγούδι και την καλή φωνή του-παρόλο τα μικρολαθάκια, που αναγνώριζαν οι κριτές, του μουσικής ακαδημίας-κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει μάλιστα και την πρωτιά, μέσα από ισχυρούς διαγωνιζόμενους, που θεωρούνταν τα «μεγάλα» φαβορί.

Στον ΤΕΛΙΚΟ κατάφεραν να φτάσουν 6 ΦΙΝΑΛΙΣΤ και ήταν οι: Γιάννης Αρβανιτίδης, Γιώργος Σπετσιώτης, Άρης Βανταράκης, Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου.

Απέναντι από τους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ: Φοίβος, Καίτη Γαρμπή, Γιάννης Πλούταρχος και Γιώργος Αρσενάκος.

ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΩΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ, του μουσικού talent show, όλο αυτό το διάστημα, ήταν η πανέμορφη-πασίγνωστη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα. Την βραδιά μάλιστα του τελικού, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, αφού παρουσίασε ένα εκπληκτικό act, χαρίζοντας στο κοινό τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και την φανταστική της σκηνική παρουσία.

Ανάμεσα hits που παρουσίασε, ήταν φυσικά και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μπορεί», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Επιτυχίες όπως: «ΥΑΥΟ», «Fuego», «Δοκίμασέ Με», «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις», «Light It Up», «Caramela», αλλά και πολλές ξένες επιτυχίες, άλλων μουσικών καλλιτεχνών.

ΠΗΓΗ:YOYTUBE-ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ “ΜΠΟΡΕΙ”.

Ο μεγάλος νικητής, αναδείχθηκε μέσα από την ψηφοφορία του κοινού, που παρακολουθούσε το συγκεκριμένο Μουσικό Talent Show.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο