ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥ SHOW ΤΟΥ ΑΝΤ1…”YOUR FACE SOUNDS FAMILIAL-ALL STAR”;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Η Τανια Μπρεάζου, αναδείχθηκε πανηγυρικά η μεγάλη  νικήτρια του φετινού «Your Face Sounds Familiar- All Star», αφού κατάφερε να μαγέψει τόσο με την φανταστική της φωνή, όσο και με την σκηνική της παρουσία, το κοινό που την παρακολουθούσε από το σπίτι, αλλά και την κριτική επιτροπή.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου, που στάθηκε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, προσφέροντας μοναδικές εμφανίσεις και συναρπαστικές ερμηνείες, αλλά και αυτή που εντυπωσίασε με τα μοναδικά της singles, όπως το  «Mon Cheri». Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει το νέο της single με τίτλο «Ακατάλληλες Σκηνές», που θα κυκλοφορήσει-μαζί με music video-από την Panik Records.

Η παρουσιάστρια του show Μαρία Μπεκατώρου στο κέντρο της φωτό και δίπλα της, την πλαισιώνουν οι τέσσερεις κριτές: Τάκης Ζαχαράτος και Κατερίνα Παπουτσάκη αριστερά, ενώ Μιχάλης Ρέππας και Κωστής Μαραβέγιας δεξιά.

Κάθε φορά που έβγαινε στο show την Κυριακή, η Τάνια Μπρεάζου, ερμήνευε και από ένα «χρυσό» τραγούδι, αναδεικνύοντας το πηγαίο της ταλέντο και καταπλήσσοντας τους πάντες.

Η αξέχαστη Τζένη Βάνου, ο Axl Rose, η Miley Cyrus και η Bebe Rexha, είναι μόνο λίγες, από τις μοναδικές ερμηνείες που μας χάρισε.

Ο τελικός την βρήκε να καθηλώνει τους πάντες, ερμηνεύοντας Celine Dion και το πασίγνωστο «My Heart Will Go On».

«Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στην Τάνια, αλλά και σε όλους της παραγωγής. Δεν σε αναγνωρίζω, δεν μπορώ να σε καταλάβω, άριστα 12», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των τεσσάρων κριτών της επιτροπής, Μιχάλης Ρέππας.Οι υπόλοιποι τρεις κριτές ήταν: Κωστής Μαραβιέγιας,Τάκης Ζαχαράτος και Κατερίνα Παπουτσάκή. Παρουσιάστρια του φαντασμαγορικού show, η εξαιρετική Μαρία Μπεκατώρου.

Η Τάνια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, αναδεικνύοντας  την πρώτη, ανάμεσα στους τέσσερεις φιναλίστ: τον Θανάση Αλευρά να κατακτά την τέταρτη θέση, τον Ησαϊα Ματιάμπα την τρίτη και τον Ίαν Στρατή τη δεύτερη.

Η βραδιά του τελικού, επισφραγίστηκε από εκπλήξεις, αφού την σκηνή  τυο Your Face, επισκέφτηκαν τόσο η μεγάλη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, όσο η φανταστική Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο