ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ & ΤΟΥ ΧΑΡΙ!!!-ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ»…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το νέο μέλος του πρώην πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, ήρθε την Παρασκευή στις 4 Ιουνίου και είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, καλωσόρισαν την κόρη τους, Λίλιμπετ “Lili” Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ. Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια», ανέφεραν οι εκπρόσωποι του πρωην βασιλικού ζευγαριού.

Τα δύο επικρατέστερα ονόματα που βρίσκονται κάτω από την σκακιέρα των επιλογών τους, αναφέρονται στα: Lilibet, η οποία είναι το οικογενειακό ψευδώνυμο της Αυτού Μεγαλειότητας, της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και το δεύτερο όνομά της Νταϊάνα, που αναφέρεται στη μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως: η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι με την σύζυγό του Κέιτ, δηλώνουν ενθουσιασμένοι και πανευτυχείς για το γεγονός, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του εκπροσώπου.

Τα θερμά του ωστόσο συγχαρητήρια, εξέφρασε-μέσω της δήλωσής του, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο