ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σημαντικά «προνόμια»- δικαιώματα για τους εμβολιασμένους, σχεδιάζουν μέλη της κυβέρνησης, προκειμένου να αποφευχθεί ένα τέταρτο κύμα μετάδοσης στην χώρα.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, δηλώνεται ότι, χρειάζονται προν΄0μια, όσοι εμβολιάζονται και ότι είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης, το σχέδιο εξέτασης.

«Πρέπει να δώσουμε κίνητρα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια πλέον πρέπει να δώσουμε κίνητρα, θα έχεις μεγαλύτερη Ελευθερία στις κινήσεις σου εντός Ή εκτός της επικρατείας θα είχες τη δυνατότητα να επισκέπτεσαι ενδεχομένως χώρους που σήμερα είναι κλειστοί και θα ανοίξουνε για αυτούς οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί. τέτοιου είδους πράγματα τα οποία τα συζητάμε θυμίζω εδώ και Περίπου ένα μήνα νομίζω τώρα στα μέσα Ιουνίου έχει φτάσει το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για να επιταχύνουμε τον εμβολιασμό. Δραστηριότητες που είναι κλειστές να ανοίξουν για τους ανθρώπους που εμβολιάζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Πέτσας.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ «ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ», ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑ΄ΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ:

  • Από σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου,  αναμένεται να ανακοινωθεί το άνοιγμα,για τον  εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας μεταξύ 25 και 29ετών.
  • Από την Παρασκευή 11 Ιουνίου, σχεδιάζεται να ανακοινωθεί περαιτέρω παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας. Η απαγόρευση που ισχύει μέχρι τώρα και ξεκινάει από τις 00:30τα μεσάνυχτα, αναμένεται να «επεκταθεί» μέχρι και τη 01:30.
  • Μέσα στον μήνα που διανύουμε, θα ανακοινωθεί ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ.
  • Εντός του καλοκαιριού, θα ανακοινωθούν τα προνόμια απόκτησης των εμβολιασμένων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο