ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΠΡΟΣ ΠΑΡΙΣΙ & ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις, από την Αθήνα, για την «Πόλη του Φωτός» και την Νέα Υόρκη, ύστερα κι από την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων της χώρας μας.

Έτσι, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ισχύουν τα παρακάτω:

  • Η SKY express, ενώνει δύο ιστορικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το Παρίσι αποτελεί την τρίτη κατά σειρά πόλη κομβικής σημασίας που εντάσσεται στο δίκτυo της εταιρείας (έχουν προηγηθεί Λάρνακα και Βρυξέλλες).
  • Από τον Ιούλιο το επιβατικό κοινό-από και προς Παρίσι- θα έχει στη διάθεσή του δύο εναλλακτικά δρομολόγια. Έτσι, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν είτε την Αθήνα, είτε την Κρήτη, πάντοτε με δυνατότητα μετακίνησης στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών της χώρας.
  • Η αεροπορική εταιρεία Emirates, ξεκίνησε στην 1η Ιουνίου τις καθημερινές της πτήσεις από την Αθήνα προς το «Newark Liberty International Airport» στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας ημερήσια απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Παράλληλα σημειώνεται ότι, εξυπηρετεί και τη μεγάλη ελληνοαμερικανική κοινότητα. Τέλος, προσφέρεται σύνδεση για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

  • Το δρομολόγιο πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing 777-300ER και διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων:

 Η πτήση της Emirates με κωδικό EK209, θα αναχωρεί Αθήνα στις 17:35, για να φτάσει στο Newark στις 21:20 την ίδια ημέρα.

Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210, αναχωρεί από το Newark στις 23:55 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 16:05.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο