ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ “MASTER CHEF” : Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μεγάλη νικήτρια του Τελικού του Παιχνιδιού Μαγειρικής «Master Chef -5», που προβλήθηκε μέσα απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό Star, αναδείχτηκε η 27χρονη Μαργαρίτα Νικολαϊδη, καταφέρνοντας να κερδίσει τον μεγάλο της συναγωνιστή Διονύση Σαρακίνη, μόνο με τρεις βαθμούς παραπάνω.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ήταν οι τρεις κριτές των παιδιών που συμμετείχαν, στο παιχνίδι μαγειρικής, όλο αυτό το διάστημα , που προβάλλονταν στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Οι συμμετέχοντες, υποβάλλονταν σε διάφορες «δοκιμασίες» μαγειρικής και ανάλογα με τα πιάτα που παρουσίαζαν-κάθε φορά- στους κριτές, είτε προχωρούσαν στο επόμενο στάδιο του «διαγωνιστικού μέρους», ή σταματούσε εκεί το «μαγειρικό τους ταξίδι».

Την βραδιά του τελικού, επισφράγισε η συμμετοχή του κορυφαίου chef της Μεγάλης Βρετανίας Jason Atherton, όπου ήταν αυτός που όρισε τα επονομαζόμενα «πιάτα αντιγραφής».

Καλύτερο πιάτο, απέδειξε φυσικά-στους κριτές-ότι είχε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Στην μεγάλη νικήτρια -πέραν της απόκτησης του τίτλου του «Master Chef-5»,δόθηκε παράλληλα και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο πλευρό φυσικά βρέθηκε και ο σύντροφος της Μαργαρίτας Νικολαϊδη Χρήστος Καλομοίρης, ο οποίος αφού την συνεχάρη για την μεγάλη της νίκη, της έδειξε παράλληλα την αγάπη του, κάνοντάς την, την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο