Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ «ΦΑΡΜΑ»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ο Κώστας Γκρέκας, αναδείχτηκε τελικά ο Μεγάλος Νικητής, του ριάλιτι παιχνιδιού, που παρουσιαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο Κώστας, φαίνεται να ήταν και ο «τυχερός», αφού παράλληλα με τις ικανότητες που επέδειξε εντός του παιχνιδιού, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει τους άλλους 3 φιναλίστ, βγαίνοντας πρώτος στα αγωνίσματα.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Κωνσταντίνος Μακρής, αναμετρήθηκαν με τον Κώστα, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πρωτιά.

Παρουσιαστής της φάρμας, ο πασίγνωστος Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Τελικός εμπεριείχε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα.

Σε αυτή την φάση του παιχνιδιού, οι συμπαίκτες των διαγωνιζομένων θα είχαν τον έμμεσο λόγο, αφού συμμετείχαν στην ψηφοφορία, επιλέγοντας τον αγαπημένο τους παίκτη, αυτόν δηλαδή που επιθυμούσαν να βγει ο μεγάλος νικητής.

Πριόνι, κοπή κυλινδρικών ξύλων, κουβάλημα στο καρότσι άχυρων, περπάτημα ισορροπίας, στόχευση μπαλών και χρονομέτρηση, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά διεκπεραίωσης του τελικού αγωνίσματος.

Ο Κώστας κατάφερε όχι μόνο να αναδειχτεί κάνοντας έναν καλό χρόνο στα αγωνίσματα, συγκεντρώνοντας 60 πόντους ως σκορ, αλλά κατάφερε να κερδίσει και την συμπάθεια των συμπαικτών του, μέσω της ψηφοφορίας.

Το μεγάλο έπαθλο του νικητή, το αξιοσέβαστο ποσό των 50.000ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

Ο Βασίλης, αλλά και ο «Ντούπης», κατάφεραν να συγκεντρώσουν 30 πόντους.

Τελευταία στην κατάταξη ανάδειξης, βγήκε η κοπέλα της τετράδας, η Κυριακή με συνολικό σκορ στα αγωνίσματα 30 βαθμών, ενώ στο τελευταίο αγώνισμα πήρε 0 βαθμούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο