ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο στα Γιάννενα, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να προτρέψει-μέσα απ’ το σχέδιο «Ελευθερία»-τους περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν.

«Επισκεφθήκαμε το “ΜΕΓΑ” Εμβολιαστικό Κέντρο, το οποίο οργανώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να λειτουργεί. Πρόκειται για μία σημαντική υποδομή, που προστίθεται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Πάνω από 103.000 εμβολιασμοί έχουν γίνει στα Γιάννενα, 7,2 εκατομμύρια στην Ελλάδα».

«Η επιχείρηση “Ελευθερία” προχωράει με μεγάλη ταχύτητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Εξακολουθούμε να κινούμαστε περί τους 100.000 εμβολιασμούς σε ημερήσια βάση. Όμως, το σημαντικό από εδώ και στο εξής είναι να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς η πλατφόρμα πια έχει ανοίξει για όλες τις ηλικίες, να σπεύσουν και να εμβολιαστούν ειδικά η νεολαία μας, η οποία έχει τη δυνατότητα να εμβολιαστεί, πρέπει να το κάνει και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση προκειμένου και οι νέοι μας να ανακτήσουν πλήρως την ελευθερία τους, να έχουν ένα ξέγνοιαστο και χαλαρό καλοκαίρι. Είμαι σίγουρος πως θα δούμε μεγαλύτερη συμμετοχή στην πλατφόρμα του εμβολιασμού. Έχουμε πια στη διάθεσή μας όλα τα εμβόλια που χρειαζόμαστε, ώστε να εμβολιάσουμε όσους συμπολίτες το επιθυμούν και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει»,  τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο