ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 51ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πενήντα ένας αγνοούμενοι και ένας τουλάχιστον  νεκρός, είναι ο απολογισμός της κατάρρευσης 12ώροφου κτιρίου, της πόλης Σερφσάιντ της Φλόριντας, στην βόρεια περιοχή του Μαϊάμι Μπιτσς.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών Τσαμπλέιν Τάουερς Σάουθ, το οποίο χτίστηκε το 1981 και είχε περισσότερα από 130 διαμερίσματα. Περίπου τα 80 από αυτά κατοικούνταν.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το συγκρότημα φιλοξενούσε οικογένειες αλλά και ανθρώπους που περνούσαν μόνο τους χειμερινούς μήνες στη Φλόριντα.

Στον αγώνα της διάσωσης, από τα συντρίμμια του κτιρίου-ανίχνευσης επιζώντων και μη-συμμετείχαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

«Έχουμε 51 ανθρώπους που υποθέτουμε ότι βρίσκονταν εκεί, αλλά δεν ξέρουμε αν έλλειπαν σε διακοπές ή οτιδήποτε άλλο, για αυτό περιμένουμε.Ελπίδες υπάρχουν πάντα, αλλά σβήνουν», τόνισε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με το CNN, η Επίτροπος της Κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, Σάλι Χέιμαν.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις, ανέφερε ωστόσο πως είναι πιθανόν να βρεθούν και άλλα θύματα στα χαλάσματα και ότι σκοπεύει να επισκεφθεί το σημείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο