ΒΓΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ,ΑΠ’ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ-ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εξήλθε-σήμερα-από το μαιευτήριο η Χριστίνα Μπόμπα, μαζί με τα νεογέννητα δίδυμά της, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Χριστίνα και Σάκης, δεν μπορούν να περιγράψουν τη συγκίνησή τους, για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους. Ο Σάκης μάλιστα Τανιμανίδης, δεν επιτρεπόταν να είναι παρών στον τοκετό της γυναίκας του, καθώς ήρθαν στον κόσμο, μέσω καισαρικής τομής.

«Ζούμε την πιο μαγική στιγμή της ζωής μας»,ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις του, το αγαπημένο ζευγάρι.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν μπορώ να το πιστέψω”, είπε συγκινημένη η Χριστίνα.

“Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Βγαίνουν καθημερινά δεκάδες μωρά από τα μαιευτήρια, τα δικά μας δεν είναι διαφορετικά”, είπε ο Σάκης, μοιράζοντας γλυκά στους δημοσιογράφους, που παρευρέθηκαν για να καλύψουν το γεγονός.

“Η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια μου, ήταν όταν βγήκε από το χειρουργείο και θήλαζε το ένα μωρό από εδώ και το άλλο από εκεί.Θα λιώνω κάθε μέρα και θα χαίρομαι. Τρελαίνομαι, κινείται ο κόσμος όλος.Τα Τανιμανιδάκια μας είναι εδώ”, πρόσθεσε παρακάτω.

Η χαρά της μανούλας πλέον Χριστίνας, δεν μπορούσε να κρυφτεί, καθώς ανέβασε ένα post στα social, αγκαλιά με τα νεογέννητα της.

«Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο πρώτο post με τα δίδυμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο