ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Υπερέκταση στο αριστερό γόνατο(ρήξη χιαστού),υπέστη ο πασίγνωστος Μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούμπο, στον 4ο τελικό της Ανατολής με την Ατλάντα, χωρίς ωστόσο να τεθεί νοκ άουτ, για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ.

Ο σοβαρός τραυματισμός ωστόσο του Γιάννη, αν και δεν φαίνεται να επηρέασε τους «συνδέσμους» του και τις αρθρώσεις του, ωστόσο άγνωστο παραμένει το γεγονός της επιστροφής του, στους αγωνιστικούς χώρους και ειδικά στο Game 5(2/7), της σειράς των τελικών της Ανατολής, με τους Χοκς.

Οι «Μπακς» δεν γνωρίζουν ακόμη εάν θα έχουν μαζί τους τον MVP του 2019 και 2020 σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χοκς και προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα παίξει στο Game 5 της σειράς με τα «Γεράκια», με τη σειρά να είναι στο 2-2 και το επόμενο ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/07) στην έδρα του Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούμπο, μετά και τον τελευταίο τραυματισμό του, ξεκίνησε την αποθεραπεία του και τις επόμενες ημέρες, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο