Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού survivor, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 100.000ευρώ.

Γεμάτο από κόσμο το Άλσος Βεϊκου-Γαλατσίου, γέμισε με αναμνήσεις και αποσπάσματα, των παικτών του survivor.

Έξι μήνες επιβίωσης, γεμάτες πείνα, άγχος, χαρά, στεναχώρια, δράση και αγώνες γεμάτοι ενδιαφέρον, μας κράτησαν κολλημένους, παρακολουθώντας το ριάλιτι, του Άγιου Δομίνικου.

Παρουσιαστής της βραδιάς, αλλά και όλο το 6μηνο διάστημα της παρουσίασης του ριάλιτι, ο Γιώργος Λιανός.

Στον τελικό αναμετρήθηκαν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής κατάφερε με μικρή μάλιστα διαφορά-της τάξεως του 1%-να κερδίσει βγαίνοντας πρώτος και κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο.

Ο Σάκης-στο άκουσμα της νίκης του-, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό που τον στήριξε, αλλά και να κάνει μια μικρή αναφορά στην «οικογένεια» του, όπως έλεγε χαρακτηριστικά, τον Ντάφι και την Μαριαλένα.

«Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα ήμαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», δήλωσε για την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά», τόνισε παράλληλα.

Την ημέρα του τελικού, τραγούδησαν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης, γνωστές και άγνωστες επιτυχίες στο κοινό.

Προς το τέλος της βραδιάς, ο Τριαντάφυλλος πέταξε την «βόμβα» του. Αποκάλυψε σε όλους, την ερωτική συνεύρεση της Ελευθερίας με τον Αλέξη Παππά, μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης και όλοι έμειναν άφωνοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο