ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Σας παρακαλώ: Εμβολιαστείτε! Για να είμαστε και εμείς σε θέση να ξανανοίξουμε τα σχολεία μας με ασφάλεια και με  τα λιγότερα δυνατά προβλήματα τον Σεπτέμβριο», με αυτό το μήνυμα έκκλησης, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλησε να περάσει προς τους εκπαιδευτικούς-και όχι μόνο-της χώρας, στο διεθνές συνέδριο με θέμα “ Οι συνέπειες του Covid στην Ψυχική Υγεία και στα συστήματα παροχής υπηρεσιών υγείας ”,προκειμένου να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο.

«Σήμερα ξεπερνάμε τους 10 εκατ. εμβολιασμούς, καλύπτοντας το 53% του πληθυσμού με τουλάχιστον μία δόση, ενώ πάνω από 4,7 εκατομμύρια συμπολιτών μας έχουν εμβολιαστεί πλήρως», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Από την άλλη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, θέλησε να στείλει να το  δικό του μήνυμα, τόσο προς τους υγειονομικούς, όσο και προς τους εκπαιδευτικούς της χώρας: «Στόχος της κυβέρνησης όπως τόνισε και ο πρωθυπουργός να κρατήσουμε τα σχολεία μας ανοιχτά μετά από την δεκαοκτάμηνη μάχη με την πανδημία. Γι’ αυτό ενώνω τη φωνή μου με τη δική του και παροτρύνω κάθε υγειονομικό και κάθε εκπαιδευτικό να εμβολιαστεί»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο