ΜΥΚΟΝΟΣ & ΙΟΣ:ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MINI LOCKDOWN-ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΖΟΥΝ,ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ?-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, τέθηκαν-μέσω της επιτροπής-οι περιοχές Μύκονος και Ίος, ύστερα από τα αυξημένα κρούσματα Covid, τα οποία εμφανίστηκαν στις περιοχές, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νικόλαο Χαρδαλιά.

“Ζητούμε από τις τοπικές αρχές, τους επισκέπτες και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να τηρούν με μεγάλη προσοχή τα μέτρα ατομικής προστασίας και τους κανόνες λειτουργίας ειδικά στους χώρους υψηλού συγχρωτισμού. Οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και με ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών.Απαιτεί προσοχή ο ιός, ακόμα βρίσκεται ανάμεσα μας πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι η πρώτη γραμμή προστασίας”,τόνισε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός.

ΣΕ “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ”-ΕΠΙΠΕΔΟ 3, ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Οι περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κοζάνης, Φλώρινας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Μεσσηνίας και Τήνου. Επίσης, στο ίδιο επίπεδο ανεβαίνουν, οι δήμοι Σπετσών, Παξών και Χίου.

ΣΕ “ΚΙΤΡΙΝΟ” ΕΠΙΠΕΔΟ 2,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Οι περιφερειακές ενότητες Καστοριάς, Άρτας, Ξάνθης,Ιωαννίνων και Γρεβενών, αλλά και οι Δήμοι Αγκιστριου, Λήμνου, Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, Αμοργού, Αστυπάλαιας, Καρπάθου, Μέγιστης, Πάτμου, Σύμη, Λερού, Μήλου, Σίφνου.

Σε “ΠΡΑΣΙΝΟ” ΕΠΙΠΕΔΟ 1, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Οι Δήμοι Αλοννήσου Κιμώλου, Λειψών και Σκύρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο