«ΠΑΤΕΡΑΣ» ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ «DNA ΦΙΔΙΟΥ»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με ψαροντούφεκο αποφάσισε να αφαίρεση την ζωή, των 2ετών γιού του και τη 10μηνης κόρης του, ένας Αμερικανός 40χρονος «πατέρας» από το Μεξικό, καθώς πίστευε ότι κληρονόμησαν «DNA φιδιού».

Επηρεασμένος από τις «θεωρίες συνωμοσίας QAnon και Illuminati», πίστευε ότι τα παιδιά του, καθώς μεγάλωσαν, θα εξελίσσονταν σε τέρατα.

Η σύλληψη του δράστη, ήταν θέμα χρόνου, αφού οι αρχές του FBI, που κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα σύνορα της περιοχής. Ο κατηγορούμενος μάλιστα, φαίνεται να είχε ξαναπροσπαθήσει να ξαναπεράσει στις ΗΠΑ και εκεί ήταν που τον έκαναν οι αρχές «τσακωτό».

Οι αστυνομικοί των συνόρων ωστόσο, αναφέρουν πως στα χαρτιά τα οποία είχε ο δράστης στο όχημά του, φαινόντουσαν ίχνη αίματος, ενώ παράλληλα οι αμερικανικές αρχές «ταυτοποίησαν» τα πτώματα που ανευρέθηκαν-σε ένα χαντάκι- με τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Έγγραφες πηγές αναφέρουν πως στις 7 Αυγούστου η γυναίκα του ειδοποίησε τις αρχές ότι έχασε τα ίχνη του Κόλεμαν, καθώς έφυγε από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα με την 10 μηνών κόρη του και τον 2χρονο γιο του και πήγε στην παραθαλάσσια παραθεριστική πόλη Ροζαρίτο στο Μεξικό.

Ο δράστης μάλιστα δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει, παραδεχόμενος τον φόνο των ανήλικων παιδιών του στις αρχές και χωρίς την παρουσία κάποιου δικηγόρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο