ΌΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ,ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!- Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σημαντική αυξητική τάση, παρουσίασε το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας της εξόδου, των αδειούχων του Αυγούστου και όχι μόνο.

Σημαντική πληρότητα παρουσίασαν τα νησιά των Κυκλάδων, με τους πολίτες να έχουν κατακλίσει τα πλοία των προορισμών αυτών.

Από τις 8 ωστόσο το πρωί, μέχρι και τη μία μετά το μεσημέρι, η τροχαία φαίνεται να απαγόρευσε την κίνηση των φορτηγών, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 1,5 τόνων, στο ρεύμα εξόδου των εθνικών δικτύων.

Στο μεταξύ όπως δείχνουν όλα, φαίνεται να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και διευκόλυνσης των εκδρομέων, πραγματοποιώντας εντατικούς ελέγχους, μέσω του Λιμενικού Σώματος.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι υποχρεωμένοι να επιδείξουν στις αρχές οι όποιοι πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου και μάλιστα μία ώρα νωρίτερα. Ο εμβολιασμός φυσικά θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 14ημέρες πριν.

Σε ανάλογη περίπτωση, δεκτός γίνεται και ο PSR τύπος εξέτασης, ο οποίος θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 72ωρών.

Καθώς και σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να πραγματοποιείται rapid test, εντός των τελευταίων 48ωρών, ή να φέρουν πιστοποιητικό νόσησης.

Το σημαντικότερο είναι, να έχει γίνει η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής δήλωσης Υγείας, μέσω του υπουργείου Ναυτιλίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο