ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 3η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60ΕΤΩΝ?-ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΦΟΡΑ?

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σημαντική βελτίωση παρατηρήθηκε, με τον εμβολιασμό της 3ης δόσης εμβολίου της εταιρείας Pfizer, κατά της Covid-19, σε άτομα ηλικίας άνω των 60ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο Υπουργείο Υγείας.

Η σύγκριση φυσικά έγινε, με την δεύτερη δόση των εμβολίων και τα γενικά στοιχεία της έρευνας, δημοσιεύτηκαν σε Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα το Υπουργείο στο Ισραήλ, ανακοίνωσε την ανοσία, η οποία μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, τόσο σε ηλικιωμένους, όσο και σε νεαρότερες ηλικίες.

Η τρίτη δόση ωστόσο, θεωρείται και “αναμνηστική” και η χώρα του Ισραήλ ξεκίνησε την δράσης της, από τις 30Ιουλίου κιόλας.

Κατά τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, κατέβασε το ηλικιακό όριο του εμβολιασμού με την τρίτη δόση, στην ηλικία των 40ετών.

Οι βαθμίδες που επηρεάζονται αφορά: τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους στον τομέα υγείας, καθώς και τις εγκυμονούσες.

Η χορήγηση της τρίτης δόσης, γίνεται αποκλειστικά, σε όσους έχουν μόνο πραγματοποιήσει και την δεύτερη δόση, αλλά 5 μήνες πριν.

Οι επιπλέον χώρες που σχεδιάζουν να ασχοληθούν με την τρίτη δόση εμβολιασμού είναι:οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γαλλία και η Γερμανία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο