ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ(ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021)& ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά για τους περισσότερους, μέσα σε ένα κλίμα παραπλανητικό. Ψεύτικες υποσχέσεις και εξαπατήσεις, σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Προσοχή ιδιαίτερη, στον εργασιακό σας χώρο. Στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Άρης σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα, σας «προτείνουν», μια δυνατή θέση ευθύνης. Νέες καταστάσεις, έρχονται στο προσκήνιο, με διάρκεια. Το επαγγελματικό σας κομμάτι, θα σας απασχολήσει, κυρίως το  Ά Δεκαήμερο του μήνα. Απ’ την άλλη ο/η σύντροφός σας, είναι το κύριο μέλημά σας. Από τα μισά του μήνα και έπειτα, το πέρασμα του Άρη στο απέναντι ζώδιο από εσάς, σας φέρνει δυναμικότητα, αλλά και διαφωνίες με τους γύρω σας. Διακοπή σχέσεων-παντός είδους-είναι μέσα στην σκακιέρα των ζητημάτων. Από της 25του μηνός, επανακτάτε την δύναμή σας και κάπως επανέρχεται η ισορροπία στην ζωή σας. Η πορεία ωστόσο του ανάδρομου Ερμή, από τις 26 και έπειτα, θα φέρει κάποιες μικροκαθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αλλά και αντιπαραθέσεις, που αν δεν προσέξετε, θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες, για τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις απόψεις σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Από της 10 του μήνα, ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται στα ύψη. Πάθος και ερωτική ένταση, θα κατακλύζουν το ερωτικό σας σκηνικό(Αφροδίτη στον Σκορπιό). Στις 17 του μήνα, προσοχή. Στις 23, απρόβλεπτες καταστάσεις. Στις 7, κάτι νέο έρχεται στην ζωή σας. Στις 6 Σεπτέμβρη, η ολοκλήρωση των επιθυμιών σας, σας ευχαριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήλιος και Άρης από την Παρθένο, σας γεμίζει με αισιοδοξία και στιγμές απόλαυσης. Ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις, περί εργασιακών ζητημάτων, βρίσκονται στο προσκήνιο. Η οργανωτικότητα σας, θα είναι ανεβασμένη. Ωστόσο θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, πως ότι σχεδιάσετε και προγραμματίσετε, θα βρίσκεται κάτω από το πρίσμα των ανατροπών, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 26 και έπειτα του μήνα, δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια σταθεροποίησης των σχεδίων σας. Αναθεωρήσεις και αλλαγές πολλών ζητημάτων, ενδέχεται να προκύψουν από το τέλος του μήνα και έπειτα. Από τα μέσα του μήνα και με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, σας φορτώνει με πολλές υποχρεώσεις και έτσι είστε αναγκασμένοι να αναλάβετε πολλές ευθύνες. Με την Αφροδίτη ωστόσο απέναντι από το ζώδιό σας, η ερωτική σας ζωή, περνά ανανεωτικές-ζεστές καταστάσεις. Οι γεννημένοι στις αρχές του Μάη, είστε οι πιο επιρρεπείς, κάτω από την επιρροή του Ουρανού, καθώς πολλά ανατρεπτικά γεγονότα, θα μπορούσαν να «αγγίξουν» την ζωή σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ:15 Σεπτεμβρίου το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, σας φέρνει  πολλές επαγγελματικές μεν υποχρεώσεις, αλλά και πολλές ερωτικές προσκλήσεις και προκλήσεις. Η καθημερινότητά σας, αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Από τις 11 Σεπτέμβρη και έπειτα, το πέρασμα της Αφροδίτης στο απέναντι από εσάς ζώδιο τον Σκορπιό, απογειώνει την ερωτική σας λίμπιντο. Προτάσεις δέσμευσης, έρχονται στο προσκήνιο. Προσοχή στις 17 Σεπτέμβρη, καραδοκεί απογοήτευση. Νέα Σελήνη στις 7 και η βοήθεια της Αφροδίτης στις 19, σας φέρνει ερωτικές απολαύσεις. 23 του μήνα, κυριαρχεί ερωτική ψευδαίσθηση. Προσοχή στις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα του μήνα, δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρο για τους περισσότερους από εσάς, αφού εξαπατήσεις θα βρίσκονται έντονα στο προσκήνιο. Άρης και Ποσειδώνας, βάλθηκαν να σας γεμίσουν με ψευδαισθήσεις. Προσοχή με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Όσοι είστε σε σχέση, από την μία είστε πολύ καλά και από την άλλη δημιουργούνται «περίεργες» καταστάσεις. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του Ερμή(κυβερνήτη σας) από το τέλος του μήνα, θα σας κάνει να λάβετε σοβαρές αποφάσεις στην ζωή σας, αφού θα γίνουν πολλές αναθεωρήσεις στις σκέψεις σας και ίσως αυτό να αποβεί προς όφελός σας. Η επίδραση του Κρόνου, θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις με πιο πρακτικό μάτι, στον τομέα κυρίως των οποιοδήποτε σχέσεων. Επίδραση ωστόσο Κρόνου και Δία, θα σας βοηθήσουν να λάβετε κάποιες αισιόδοξες  καταστάσεις στην ζωή σας. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του Δία, θα σας φρενάρει τα θέματα, καθώς δεν είναι όλα έτσι όπως τα φανταζόσασταν. Μετά όμως τις 18 Οκτώβρη, θα μπουν τα φιλόδοξά σας σχέδια, σε φάση επανεκκίνησης.  Επανασυνδέσεις προσώπων, σχέσεις με το εξωτερικό και αναβαθμίσεις στο επαγγελματικό κομμάτι, θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Τέλος του μήνα, ο Άρης και ο Κρόνος, σας βάζει αν πάρετε ερωτικές αποφάσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Άρης στον ζυγός τις 15 του μήνα, ερωτικές απολαύσεις και αυξημένη αυτοπεποίθηση, σας αναπτερώνουν το ηθικό. Η ερωτική κατάκτηση που αναζητούσατε, τώρα έρχεται… Φλερτ και ερωτικά παιχνίδια, σας γεμίζουν με αισιοδοξία. Προσοχή στις 14 του μήνα, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ερωτικές διαφωνίες. Στις 3 και τις 21 του μήνα, κάποιες ερωτικές ανασφάλειες, σας κατακλύζουν. Στις 6 όμως του Σεπτέμβρη, εκπληρώνεται ο ερωτικός σας πόθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας του Σεπτέμβρη, ξεκινά για τους περισσότερους κάπως απογοητευτικά. Στην πορεία όμως το σκηνικό αλλάζει. Διάφορες καταστάσεις πιέζουν το μυαλό σας, ωστόσο οι καθημερινές σας επαφές, με αγαπημένα σας πρόσωπα, σας βοηθά να ξεπερνάτε τα ζητήματά σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό και η ανάδρομή του πορεία από το τέλος του μήνα, σας δημιουργεί έντονους προβληματισμούς, περί οικογενειακών ζητημάτων. Η απόκτηση ενός απόγονου, η συγκατοίκηση και τα οικονομικά σας ζητήματα, σας προβληματίζουν έντονα και σας αγχώνουν. Προσοχή όμως, μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις, γιατί πιθανότατα  κάποιες υποθέσεις αργότερα να αναθεωρηθούν. Από τις 11 του μήνα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να απογειωθείτε ερωτικά. Τώρα τα ταμπού, δεν υπάρχουν για εσάς. Από τα μισά του μήνα και έπειτα, σας απασχολεί το οικογενειακό σας κομμάτι. Διαφωνίες και ο χώρος του σπιτιού, σας τραβά την προσοχή σας. Δύσκολες καταστάσεις και ατελείωτες υποχρεώσεις, σας αποδυναμώνουν. Προς το τέλος του μήνα, θα λάβετε μια ικανοποίηση ή ανταμοιβή.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Στις 15 Σεπτέμβρη θα κυριαρχεί η ερωτική ένταση. Από τις 11 όμως του μήνα, Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα κάνει ότι καλύτερο για να σας απογειώσει ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στις 7, υπόσχεται  ενδιαφέρουσες-ερωτικές προτάσεις και εκπλήξεις. Στις 27 κυριαρχεί ερωτική ψευδαίσθηση. Στις 19 του μήνα όμως, δεν πιάνεστε ερωτικά. Στις 17 του μήνα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ερωτικές σας διαφωνίες. Αφροδίτη και Ποσειδώνας, τέλος του μήνα, θα σας φέρει μια ερωτική σας εκπλήρωση.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας του Σεπτεμβρίου, ξεκινά μέσα από μία διαδικασία ψευδαίσθησης και ανασφάλειας. Οι οικονομικές εξαπατήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο, γι’ αυτό επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Η παρουσία του Κρόνου απέναντί σας, σας πιέζει πολύ, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Χωρισμοί και οικογενειακά μπλεξίματα, θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία.  Προσοχή αυτό το διάστημα, στην λήψη αποφάσεων. Άρης ωστόσο από τον Ζυγό, σας βοηθά να απογειωθείτε ερωτικά, να έχετε προτάσεις και προσκλήσεις και γενικά να περνάτε καλά. Βελτιώνονται οι επαφές με τρίτους και τα περισσότερα ζητήματα προωθούνται. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας, πριν το τέλος του μήνα, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, όλα θα μπορούσαν να αναθεωρηθούν. Προς το τέλος όμως του Σεπτέμβρη, ο Άρης με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε έναν πολυπόθητο στόχο σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Προσκλήσεις και ερωτικές προτάσεις, βρίσκονται στην ερωτική σας σκακιέρα. Νέες γνωριμίες, σας αναπτερώνουν το ηθικό. Κάποιες ερωτικές ωστόσο δυσκολίες θα σας πτοήσουν, ωστόσο μέσα από αυτές τις καταστάσεις, θα έρθει η ενδυνάμωση. Ερωτικές απολαύσεις και έντονες στιγμές, σας γεμίζουν με αισιοδοξία. Στις 6 του μήνα, να επιδείξετε προσοχή, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ερωτικών εξαπατήσεων και ψευδαισθήσεων. Επισημοποιήσεις με το άλλο σας μισό και λύσιμο παρεξηγήσεων, θα σας δώσουν έναν άλλο τόνο αισιοδοξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, ο μήνας ξεκινά αρκετά δυναμικά και αποφασιστικά για τους περισσότερους από εσάς. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις καταστάσεις γύρω σας, είναι απερίγραπτος και σας βοηθά να επιτυγχάνεται πολλά από τα οποία που μέχρι πρότινος πιστεύατε, ότι δεν μπορούσατε να πραγματοποιήσετε. Ο οικονομικός ωστόσο τομέας, είναι και αυτός που σας απασχολεί περισσότερο και σας δημιουργεί προβληματισμούς (Άρης στον Ζυγό). Έξοδα και παρορμητικές οικονομικές κινήσεις, σας αποδιοργανώνουν. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες. Από τις 11 ωστόσο του μήνα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, τονώνει το σεξαπίλ σας. Βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και χωρίς ίσως να το γνωρίζετε. Όλοι επιδιώκουν την συντροφιά σας και μια ευχάριστη συζήτηση μαζί σας. Ποσειδώνας και Άρης, στις αρχές του μήνα, ίσως σας βάλει σε ένα παραπλανητικό σκηνικό δράσης. Προσπαθήστε να το αποφύγετε. Ποσειδώνας απ’ την άλλη και Ήλιος, σας βάζουν στη διαδικασία, να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, καθώς όλα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόσασταν. Προς το τέλος του μήνα, ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη, βάλθηκαν να σας μπλέξουν σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο, άνευ προηγουμένου… Τώρα θυμόσαστε τους έρωτες του παρελθόντος…. και τους … ταυτοποιείτε!

ΕΡΩΤΙΚΑ: Κοινωνικοί, δραστήριοι, με πολλά φλερτ και ερωτικά ανυπέρβλητοι, έρχεστε να κατακτήσετε πολλές ερωτικές απολαύσεις. Τα έκτακτα έξοδα, δεν χαλούν την ερωτική σας διάθεση, αφού αυτή έχει πολύ περισσότερα να σας πει. Στις 7 Σεπτέμβρη, θα έχετε πολλές προτάσεις και νέες γνωριμίες. Αξιοποιήστε τες. Αναγνώριση και θαυμασμός, βρίσκονται μέσα στο προσκήνιο. Στις 21 Σεπτέμβρη η Πανσέληνος, σας βρίσκει λίγο περισσότερους αγχωμένους, από ότι θα έπρεπε. Ξεκαθαρίστε τα ζητήματα των σχέσεών σας, και όλα θα πάνε καλά. Μέχρι τις 14 του μήνα, ο Άρης σας κάνει αρκετά δυναμικούς, στην διεκδίκηση των ερωτικών σας καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας του Σεπτεμβρίου, ξεκινά με πολλά συμβάντα, σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Αυτό τον μήνα, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και περισσότερο ευχάριστους από ότι είστε. Προσοχή όμως στην λήψη αποφάσεων, καθώς προς το τέλος του μήνα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας βάζει σε πολλές αναθεωρήσεις και αλλαγές ζητημάτων. Μέχρι τις 10 του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, σας χαρίζει όμορφες ερωτικές στιγμές και απολαύσεις. Προτάσεις και προσκλήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο. Ζήλια και κτητικότητα, θα χαρακτηρίζουν τις ημέρες σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν ακόμη πιο χαλαρά …Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας, σας κάνει αρκετά δυναμικούς, διεκδικητές και γεμάτους με αυτοπεποίθηση. Προς το τέλος του μήνα, ο συνδυασμός του Άρη με τον Κρόνο, θα σας «αναγκάζει» να πάρετε αποφάσεις ζωής. Από τις 22 και έπειτα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Ήλιος και Κρόνος, θα σας βοηθήσουν να πάρετε σταθερές αποφάσεις, που θα κρατήσουν στον χρόνο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Νέες γνωριμίες, ερωτικές σταθεροποιήσεις και αναθερμάνσεις σχέσεων, βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, φέρνει στον δρόμο σας, σοβαρές-ερωτικές καταστάσεις. Μετά τα μισά του μήνα, αναπτερώνεται ο οικονομικός σας τομέας, καθώς και ο ερωτικός, με προοπτικές εξέλιξης. Αφροδίτη και Δίας, στις 6 του μήνα, σας φέρνει αντιμέτωπους με μια δυνατότητα δέσμευσης. Δίας στον Υδροχόο, βοηθά στην απόκτηση απογόνου, καθώς και την μεγάλη ερωτική απόλαυση που επιδιώκετε, εδώ και αρκετό καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά πολύ ερωτικά για τους περισσότερους από εσάς. Βρίσκεστε όμως σε μία φάση, που θα θελήσετε να απομονωθείτε από τους γύρω σας, καθώς αγχώδη γεγονότα, δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια να χαρείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε ένα απολογισμό και μια ενδοσκόπηση καταστάσεων, μέσα από το οποίο θα καταφέρετε να καταλάβετε περισσότερα πράγματα που αφορούν τον εαυτό σας και να αφοσιωθείτε περισσότερο σε αυτά(επίτευξη στόχων). Ερμής από τον Ζυγό, δεν βοηθά και τόσο, στην αποκάλυψη-έκφραση των σχεδίων σας, με τους άλλους. Κρατήστε-στην καλύτερη των περιπτώσεων-τα σχέδιά σας μυστικά, προτού αποκαλυφθεί κάτι που δεν θα θέλατε. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκφράσουν τον ανταγωνισμό τους προς εσάς, με υποχθόνιο τρόπο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να αναπτερώσετε την ερωτική σας ζωή. Ερωτικές απολαύσεις και ερωτικές προτάσεις, βρίσκονται στο διάβα σας. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο προς το τέλος του μήνα, θα σας βοηθήσει να τα δείτε όλα… Ο Άρης ωστόσο από τον Ζυγό, σας προκαλεί λίγες ανασφάλειες και άγχη.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτικά πάθη και συναναστροφές, σας γεμίζουν με αισιοδοξία. Η Αφροδίτη από τις 11 του μήνα στο ζώδιό σας, θα δώσει έμφαση στην εικόνα σας, καθώς και στο ερωτικό φλερτ με τους γύρω σας. Νέες γνωριμίες, έντονος ερωτισμός και παρασκήνιο, θα βρίσκονται στην ερωτική σας σκακιέρα. Κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά και μακριά από τους κόλακες. Προσοχή στις 23 του μήνα, για… ερωτικές ψευδαισθήσεις. Τονώστε οι δεσμευμένοι την σχέση σας και αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Μέχρι τις 10 του μήνα, κάτι ερωτικά κρυφό υπάρχει στην ζωή σας. Μετά τις 10 Σεπτέμβρη, πόσο άλλη ερωτική απόλαυση παραπάνω? Προσοχή στις ερωτικές υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας του Σεπτεμβρίου, ξεκινά με εξαπατήσεις στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός σας τομέας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο και αυτός θα είναι που θα δεχτεί το πλήγμα της ουτοπίας, γι’ αυτό επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Η αποκάλυψη ενός ζητήματος ή ένα ζήτημα με ένα οικείο σας πρόσωπο, θα σας γεμίσει με άγχος. Επαγγελματικές υποχρεώσεις και  διαφωνίες με σημαντικά άτομα, βρίσκονται στο διάβα σας. Στις 6 του μήνα, ο Άρης και ο Πλούτωνας, θα σας βοηθήσουν-μέσα από τις πιεστικές καταστάσεις που βιώνεται-να πετύχετε κάτι σπουδαίο. Πολλές επαφές και μετακινήσεις, ωστόσο λόγω ανάδρομης πορείας του Ερμή, προς το τέλος του μήνα, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλές καταστάσεις, γι’ αυτό ιδιαίτερη προσοχή στην λήψη αποφάσεων αυτό το διάστημα. Προσοχή ακόμη και στις διαφωνίες, που πιθανότατα να συμβούν. Ο Ερμής ωστόσο από τον Ζυγό, σας βοηθά να ισορροπήσετε τις επικοινωνιακές σας καταστάσεις, με τους γύρω σας. Υπογραφές συμβολαίων, νέες γνωριμίες και σημαντικές ειδήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο. Μετά τις 27 του μήνα, εμπόδια και καθυστερήσεις, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Έρχονται αναθεωρήσεις ζητημάτων. Η εσωστρέφεια στο προσωπικό κομμάτι, δεν είναι και τόσο συμβατή με τα θέλω σας. Προς τον Οκτώβριο, θα σημειωθούνε ερωτικές εξελίξεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτικές εντάσεις, κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, φλερτ, όλα παίζουν στην ερωτική σας σκακιέρα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό, σας βάζει μέσα σε ένα πιο μυστικό κομμάτι-ερωτικό. Ξεκαθαρίστε τις ερωτικές σας καταστάσεις και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή στις ερωτικές εντάσεις και διαφωνίες, μέχρι τις 14 του μήνα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, σας απογειώνει ερωτικά. Αν επιδείξετε υποχωρητικότητα, θα ανταμειφθείτε στο έπακρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές εξαπατήσεις, γεγονός που βγάζει «έξω από τα νερά σας». Σας συμβαίνουν ζητήματα και καταστάσεις, που δεν πιστεύετε στα μάτια σας. Αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις, διότι θα προσγειωθείτε ανώμαλα αργότερα και αυτό δεν θα σας αρέσει καθόλου. Μείνετε προσγειωμένοι στα θέλω σας και όλα θα βαδίσουν, έτσι όπως τα επιθυμείτε. Ο επαγγελματικός σας τομέας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο(αν και διαβαίνει πολύ καλά), καθώς και η ανέλιξή σας. Οι υποχρεώσεις γεμίζουν την καθημερινότητά σας, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε παραπάνω από το κανονικό. Αυτή την περίοδο η καριέρα, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και έχετε απομακρυνθεί, από άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του Ερμή, προς το τέλος του μήνα, θα φέρει κάποιες  μικροπαρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια. Αν και η πίεση που σας φέρνει ο Άρης είναι αρκετά μεγάλη, η συμπαράσταση των φίλων σας, θα αποδειχθεί σωτήρια.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτικές διαφωνίες, αλλά από τις 11 και μετά, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έρχονται οι έντονα ερωτικές-όμορφες στιγμές. Έντονος ερωτικός μαγνητισμός, ερωτικές προτάσεις γνωριμιών, , έρχονται να σας τονώσουν, από τις 7 του μήνα και έπειτα. Προσοχή ιδιαίτερη, γύρω στις 15 του μήνα(Άρης στον Ζυγό=διαφωνίες). Δώστε τόπο στην οργή! Μέχρι τις 10, έρχεται μια γνωριμία, μ’ ένα σημαντικό άτομο στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς, με τις καλύτερες προσδοκίες, αφού έχετε βάλει στόχους και είστε πανέτοιμοι να τους επιτύχετε. Στο πλευρό σας θα βρεθούν σημαντικοί άνθρωποι, προκειμένου να τους υλοποιήσετε. Γνωριμίες, μέσω διαδικτύου, αλλά και εκτός, έρχονται για να σας αλλάξουν τη ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιό σας, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και πολλές προσωπικές φιλοδοξίες, ώστε κάπου παρακάτω να μπορέσουν να επιτευχθούν. Στο διάβα σας, θα συναντήσετε άτομα συμπαραστάτες των σχεδίων σας, αρκεί να κάνετε εσείς πρώτοι την κίνηση. Ταξίδια και αρκετές μετακινήσεις, εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σας. Κάποιοι βιώνεται πιεστικές, εσωστρεφείς καταστάσεις, ωστόσο δεν είναι ακόμη καιρός για χαλάρωση. Ο Κρόνος μπορεί μεν να σας περιορίζει, ωστόσο σας βάζει στο τρυπάκι, να κατανοείτε καλύτερη τις συνθήκες που βιώνεται, με αποτέλεσμα να πατάτε σε στερεό έδαφος και όχι σε παραπλανητικό. Οι δοκιμασίες που περνάτε, θα σας βγάλουν ακόμη πιο δυνατούς. Παλεύεται να δείξετε στους έξω, μια δυνατή εικόνα, προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση και αναγνώριση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ερωτικά ξεκαθαρίσματα, σας δίνουν τις λύσεις που αναζητάτε. Αφροδίτη από τον Σκορπιό και Ερμής από τον Ζυγό, βοηθούν στην δημιουργία νέων γνωριμιών.  Ερωτικές στιγμές, με άτομο κύρους, θα κατακλύσουν τις νύχτες σας. Πολλοί θα πρέπει να χτίσετε πιο στέρεες βάσεις στις σχέσεις σας, προκειμένου να αντέξουν στον χρόνο. Στις 14 του μήνα, ο Άρης από την Παρθένο, ανεβάζει στον έπακρον την ερωτική σας λίμπιντο. Απολαμβάνετε τον έρωτα, χωρίς ιδιαίτερα ταμπού. Η Αφροδίτη με τον Δία στις 6 Σεπτέμβρη, σας απογειώνει ερωτικά. Επισημοποιήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό, βρίσκονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιεστικές καταστάσεις που σας άγχωναν, βιώσατε οι περισσότεροι κατά το τελευταίο διάστημα. Τα ζητήματα όμως αυτά θα συνεχιστούν ακόμη λίγο, καθώς ο Άρης από την Παρθένο, σε ένα ζώδιό που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, δεν σας αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις, γεμίζουν τον κάδρο των ημερών. Οι διαφωνίες είναι προ των πυλών, ωστόσο ο Άρης με τον Πλούτωνα, κάπως αργότερα, λειτουργούν και επιδρούν κάπως ευεργετικά απέναντί σας. Από τις 11 και μετά του μήνα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό, σας βοηθά να ανακτήσετε το χαμένο ερωτικό σας έδαφος. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και τις απατηλές καταστάσεις. Προς το τέλος του μήνα, κάτι ερωτικά συναρπαστικό, έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά σας. Η Πανσέληνος ωστόσο στις 21 του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις, που δεν περιμένατε. Μείνετε όσο μπορείτε προσγειωμένοι και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ψύχραιμο μάτι, προτού λάβετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Στις 11 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, απογειώνει τα ερωτικά σας όνειρα. Επαφές, ταξίδια, γνωριμίες με άτομα εξωτερικού, βρίσκονται στο προσκήνιο. Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Άρης από τον Ζυγό, ανεβάζει την ερωτική σας φλόγα. Νέες γνωριμίες στις 7 του μήνα και αρκετές ερωτικές εκπλήξεις. Ερωτικές διαφωνίες, μέχρι τις 14 είναι στο προσκήνιο, γι’ αυτό θα χρειαστείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν δεν θελήσετε να διαρραγούν, σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας. Ξεκαθαρίστε τα ερωτικά σας και όλα θα πάνε καλά. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη με τον Δία, σας βοηθά να απογειώσετε τα ερωτικά σας όνειρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο