ΤΟ «BACHELOR 2» ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΠΑ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στις 9, το “The Bachelor 2”, με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό-που κάνει θραύση στα 21 συμμετέχοντα κορίτσια-Αλέξη Παππά.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την εμφάνιση του 35χρονου Αλέξη, να περιμένει-όντας καλοντυμένος-να δει και να γνωρίσει μία-μία, την κάθε κοπέλα, στην βίλα του “The Bachelor”, όπου πρόκειται να εγκατασταθούν.

Αρχικά εμφανίστηκε αγχώδης, θεωρώντας ως πρωτόγνωρη διαδικασία, την γνωριμία του με 21 κορίτσια, από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, καθώς και του εξωτερικού. Το άγχος του μάλιστα, το εξέφρασε και στον παρουσιαστή του ‘The bachelor”, Γιώργο Σατσίδη.

Με κάποιες έδειξε να εντυπωσιάζεται, τόσο από την σαγηνευτική τους παρουσία, όσο και από τον αισθησιακό τους χαρακτήρα, αλλά και με άλλες έδειξε να εκπλήσσετε έντονα, από τους «τρόπους» της συμπεριφοράς τους, νομίζοντας ο ίδιος, πως προσπαθούν να τον «καπελώσουν», έχοντας φυσικά-εκείνες- το πάνω χέρι, ως δυναμικές προσωπικότητες.

«Είμαι ο Αλέξης, είμαι 35 χρονών και είμαι ο νέος Bachelor. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μία λέξη αυτή είναι “απρόβλεπτος”. Θέλω να ζω τα πάντα στο έπακρο. Στην αληθινή αγάπη δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, χρειάζεται να πάρεις το ρίσκο για να φτάσεις τα πιο απόκρυφα μονοπάτια του έρωτα. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ από εδώ με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Η ουσία στην αγάπη είναι να αντέχεις στις φουρτούνες. Να τις προσπερνάω και να ταξιδεύω πάλι σε γαλήνια νερά. Ο έρωτας είναι από μόνος του μια πρόκληση. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, αλλά όταν ερωτευτώ, τότε ξεφεύγω πραγματικά από τα όρια. Έχω φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου. Άκουγα πάντα το ένστικτό μου και την καρδιά μου. Κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σου και όλα φαντάζουν καλύτερα όταν έχεις κάπου να πιαστείς. Μια σχέση για να κρατήσει δε χρειάζεται να είναι τέλεια, δε χρειάζεται δηλαδή να είμαστε όλο γέλια και χαρές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε μαζί. Να μπορούμε να προσπερνάμε μαζί όλες τις δυσκολίες…», ήταν το αναλυτική παρουσίαση του εαυτού του, προς το κοινό, που τον παρακολούθησε.

Η διαδικασία ….η ίδια. Ο Αλέξης καλούσε ένα-ένα κάθε κορίτσι ,σε προσωπική συνάντηση μαζί του, ώστε να γνωρίσει καλύτερα τον χαρακτήρα, αλλά και τα ενδιαφέροντα της κάθε μιας, προκειμένου να δει αν «κολλάει» με κάποια, πολύ περισσότερο, ή με κάποια άλλη πολύ λιγότερο.

Στο τέλος της βραδιάς, αφού κατάφερε να ψυχολογήσει, αρκετά κορίτσια, δύο βγήκανε εκτός του παιχνιδιού.

Φανερά στεναχωρημένες και απογοητευμένες, οι δύο κοπέλες, έφυγαν από το “The Bachelor”, πριν καν προλάβουν να χαρούν και να γνωρίσουν καλύτερα, τον γοητευτικό Αλέξη, αφού εκείνος ήταν που αποφάσισε, να τις κάνει πέρα…..

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο