ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 1.000 ΑΝΕΡΓΩΝ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ 550ΕΥΡΩ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από αύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12 το μεσημέρι, ξακινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, των επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000ανέργων της χώρας, με ηλικιακό όριο από 30ετών και άνω, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα αφορά εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, για το χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα και θα εφαρμοστεί στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου, σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Η διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες και η επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους ανέρχεται στα 450 ευρώ μηνιαία για την πρόσληψη ανέργων και 550 ευρώ για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων (άνω των 12 μηνών).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις κενές θέσεις, προσδιορίζοντας την ειδικότητα και το επιθυμητό εκπαιδευτικό επίπεδο. Στη συνέχεια, οι εργασιακοί σύμβουλοι του ΟΑΕΔ υποδεικνύουν στην επιχείρησή τους κατάλληλους υποψηφίους, σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα της κενής θέσης και κατόπιν η επιχείρηση επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων και προσλαμβάνει τον άνεργο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/anoikta-programmata.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο