ΤΑ ΜΕΤΡΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΛΕΥΡΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από το Σάββατο 9 Οκτώβρη και έως για 15 ημέρες, τίθενται σε εφαρμογή, τα νέα μέτρα “Ελευθερίας”, των Εμβολιασμένων πολιτών και των “Κόκκινων” περιοχών της χώρας, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη,της Αναπληρώτριας Υπουργού Μίνα Γκάγκα και του προέδρου του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη.

Έτσι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, στις “κόκκινες” περιοχές, δεν θα ισχύουν πλέον η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα περιοριστικά μέτρα της εστίασης, για όλους τους εμβολιασμένους πολίτες.

Η μάσκα και η αποστάσεις, παραμένουν στις προτάσεις της κυβέρνησης.

Πλήρης διασκέδαση επιβάλουν τα νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους της χώρας, όπου αυτό συναντά τους κλειστούς χώρους διασκέδασης και τους όρθιους πελάτες. Αυτό ισχύει παράλληλα, για εστιατόρια και μπαρ.

Διευκρίνισαν επίσης ότι, οι περιορισμοί στους μεικτούς χώρους, παραμένουν ως έχουν.

Επεσήμαναν ακόμη, ότι αυτά τα μέτρα ενδέχεται να ισχύσουν και στους ανοιχτούς χώρους διασκέδασης, αρκεί να έχουν εμβολιαστεί οι πολίτες.

«Βασικό κριτήριο για την ελευθερία μας είναι η αύξηση του εμβολιασμού και θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι εκεί που ο κίνδυνος είναι μικρότερος, οι ελευθερίες θα φτάνουν στο πλαίσιο που αγγίζει την κανονικότητα», είπε και σημείωσε ότι «πλέον είμαστε στη διαδικασία να πάρουμε τέτοια μέτρα για να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας», τόνισε ο Υπουργός Υγείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο