ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΚΡΙΟΣ

Μήνας αναθεωρήσεων, πολλών αλλαγών και επανορθωτικών κινήσεων, ξεκινά για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου. Προσαρμοστείτε σε ρεαλιστικές καταστάσεις και όλα θα δρομολογηθούν καλύτερα, για ένα ευτυχές μέλλον. Η επιστροφή του Δία, από το ζώδιο του Υδροχόου, στην ορθή του πορεία στις 18 του μήνα, σηματοδοτεί μια καλή θέση, στην οποία τον επόμενο μήνα, θα αναδείξει και την θετική του επίδραση προς εσάς. Οι δημόσιες σχέσεις, θα είναι το κύριο κλειδί της επιτυχίας σας.

Η παρουσία ωστόσο του Άρη, απέναντι από το ζώδιό σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σας δημιουργεί ορισμένα εμπόδια στα σχέδιά σας, κάποιες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σας και λίγη δυσκολία στις μεταξύ σας σχέσεις. Παρόλα αυτά, η σημαντική του σύμπραξη με τον Δία, σας βοηθά να αποκτήσετε ένα καινούργιο αμόρε, πατώντας σε γερά θεμέλια.

‘Ένα άτομο-κλειδί, θα βρεθεί αρωγός στην στήριξη των σχεδίων σας. Άρης και Πλούτωνας, σας κάνει λιγάκι αυταρχικούς, γι’ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.  Προσοχή ιδιαίτερη και σε άτομα κύρους. Η επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πλέον πορεία, προς το τέλος του μήνα, θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε στα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας, δεν ενεργοποιείται και τόσο έντονα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, οπότε δεν θα βιώσετε έντονες καταστάσεις απρόοπτων και απρόσμενων-αιφνιδιαστικών αλλαγών στην ζωή σας* όλα θα κινηθούν σε πιο ήπιους τόνους καθημερινότητας.

Η δουλειά, θα είναι αυτή, που θα απασχολήσει τους περισσότερους από εσάς του ζωδίου. Οι γεννημένοι μετά τις 8 Μαϊου, ασχολείστε με την επαγγελματική σας ανέλιξη και τις προοπτικές που ανοίγονται  μπροστά σας. Συμπαραστάτης σε όλη αυτή την προσπάθεια, θα βρίσκεται ο Δίας. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του, βάζει στο μυαλό σας, πολλές σκέψεις, πολλές αναθεωρήσεις, αλλά από τις 18 και έπειτα, με την ορθόδρομη πλέον πορεία του, θα αλλάξουν πολλά.

Ο Κρόνος ωστόσο επηρεάζει τους γεννημένους μετά το τέλος Απριλίου, όπου σας κάνει να ζείτε, μέσα σε ένα πιο περιοριστικό πλαίσιο, ξεκαθαρίσεων των επαγγελματικών σας επιλογών και γενικά μια απογοήτευση διέπει την καθημερινότητά σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα είναι το κύριο μέλημά σας, σε αυτή την περίοδο που διανύεται. Υποχρεώσεις και ένας υγιεινός τρόπος διατροφής, θα μπει στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία πολλών πλανητικών επιδράσεων από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε πολλά από τα σχέδια, τα οποία έχετε σκεφτεί να πραγματοποιήσετε. Ελπίδες και όνειρα, με λίγη καλή προσπάθεια, θα γίνουν πραγματοποιήσιμες.

Παρανοήσεις, λάθη, εμπόδια και καθυστερήσεις, θα μπορούσαν να εμφανιστούν στην καθημερινότητά σας, καθ’ όλη την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, μέχρι τις 19 του μήνα. Με την παρουσία ωστόσο του Άρη, θα έχετε απίστευτη ενέργεια και δράση. Η επιστροφή-από την άλλη- του Δία σε ορθή πορεία, μετά τις 18 του μήνα, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους, που έχετε θέση ως βάση.

Τα ερωτικά σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο, αφού η παρουσία της Αφροδίτης, απέναντι από το ζώδιό σας, ενεργοποιεί αυτόν τον τομέα σας, κάπως έντονα. Ερωτικές εξαπατήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία πολλών πλανητικών επιδράσεων, στο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί έντονα την οικογενειακή σας ζωή. Η παρουσία ωστόσο του Άρη, σας βάζει σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις. Μια ανταμοιβή που περιμένατε εδώ και καιρό, μπορεί γύρω στις 19, να έρθει απρόσμενα. Προσέξτε όμως, γιατί μια μετακόμιση ή αλλαγή που σκεφτόσασταν αρκετό διάστημα να κάνετε, μήπως-λόγω κάποιων καταστάσεων-δεν  γίνει πραγματοποιήσιμη.

Άρης, Ήλιος και Ερμής, δεν ευνοούν και τόσο την πραγματοποίηση των σχεδίων σας, αφού φέρνουν διάφορες καθυστερήσεις και παρανοήσεις με τους άλλους. Προσοχή ιδιαίτερη γύρω στις 10 του μήνα, μήπως διαρραγούν σχέσεις. Η επιστροφή ωστόσο του Ερμή στην ορθή του πορεία, μπορεί να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό θα συμβεί από τον επόμενο μήνα, από την παρουσία του, στην θέση του Σκορπιού.

Ήλιος, Άρης και Πλούτωνας, γύρω στις 22 του μήνα, σας δημιουργούν καταπίεση και άγχη. Προσοχή ιδιαίτερη, μην καταστραφεί μια σχέση ζωής με άσχημο τρόπο. Ερωτικές εξαπατήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο οικονομικός σας τομέας, είναι ευάλωτος.

ΛΕΩΝ

Με μια διάθεση επικριτικής στάσης, από μέρους σας, προς τα άτομα της οικογένεια σας, ξεκινά ο μήνας. Πολλές εξαπατήσεις πληροφοριών, θα μπορούσαν να καταφθάσουν, γι’ αυτό θα χρειαστεί να διασταυρώνετε τις πηγές σας. Εντάσεις και παρεξηγήσεις, θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Πολλές συζητήσεις ωστόσο θα προκύψουν, με την παρουσία του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού.

Υποχρεώσεις και αρκετές μετακινήσεις, σας βγάζουν εκτός προγράμματος και εκτός εαυτού. Οι γεννημένοι γύρω στο τέλος Ιουλίου, βιώνεται τις δυσκολίες του Κρόνου, με πιεστικές καταστάσεις.

Οι γεννημένοι ωστόσο στις 12 Αυγούστου, θα ευνοηθείτε πολύ από τον παρουσία του Δία απέναντί σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Οικογενειακές καταστάσεις και συμπεριφορές, σας βγάζουν εκτός προγράμματος.

Ερωτικές και κατακτήσεις, αλλά και εξαπατήσεις, θα μπορούσαν να προβλεφθούν από εσάς, ώστε να μη βγουν επιζήμιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας μπαίνει με τα οικονομικά σας, να είναι το κύριο μέλημά σας. Καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη, εμφανίζονται, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή. Προσοχή στην καταναλωτική σας μανία, μην αποδειχθεί επιζήμια.

Ο οικογενειακός σας ωστόσο χώρος, είναι ένας επίσης τομέας του ενδιαφέροντός σας. Μετακομίσεις, αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και στον τρόπο συνεννόησή σας, με τους γύρω σας, θα είναι στις βλέψεις σας.

Εξαπατήσεις και λάθη, θα μπορούσαν να προκύψουν, από την παρουσία του Ποσειδώνα, που βρίσκεται απέναντί σας. Μετά τις πρώτες 20 ημέρες του μήνα, τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Από τον επόμενο κιόλας μήνα, θα έχετε καλύτερες προοπτικές, αφού θα μπορούσαν να αναδειχτούν πολλά από τα ταλέντα σας και αυτό θα σας γεμίζει με αρκετή αισιοδοξία.

Διατηρείστε την υπομονή σας, την αισιοδοξία σας και προσέξτε τα έξοδά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, αλλά και του ανάδρομου Ερμή, σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο και χωρίς εσείς καθόλου να το επιδιώκετε. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη, κυριεύουν την καθημερινότητά σας. Μην εξαντλείτε την υπομονή σας, για να μην διαρραγούν σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Η θετική ωστόσο επιρροή της Αφροδίτης προς εσάς, σας κάνει ακαταμάχητους. Πολλοί είναι αυτοί που θα μπούνε σε μια σχέση, αρκετά σημαντική για την ζωή τους.

Προσοχή στις 19 του μήνα, καθώς η Πανσέληνος ενεργοποιεί δυσαρμονικά τις σχέσεις και θα υπάρξει κίνδυνος διάλυσης. Η επάνοδος ωστόσο του Ερμή στην ορθή του πορεία, αποκαθιστά πολλά από τα κακώς κείμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά συναπαντήματα, κατακτήσεις και φλερτ, για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, έρχονται να δώσουν έναν τόσο αισιοδοξίας στα σχέδιά σας, αλλά και με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Από τον επόμενο όμως μήνα, θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Η παρουσία ωστόσο πλανητικών επιρροών από τον Ζυγό, σας κάνουν υποχείριο των άλλων, γι’ αυτό προσέξτε με ποιους συναναστρέφεστε, ώστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις, που στην πραγματικότητα δεν θα επιθυμούσατε.

Οι γεννημένοι στις αρχές Νοέμβρη, αντιμετωπίζεται αρκετές δυσκολίες, καθώς η παρουσία του Κρόνου στο δεκαήμερό σας, δημιουργεί πιεστικές καταστάσεις και με την ορθή του πλέον πορεία, θα τις αναζωπυρώσει σε κάποιο βαθμό. Οικογενειακές καταστάσεις, ηλικιωμένα πρόσωπα μέσα στην οικογένεια και η ακίνητή σας περιουσία, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα.

Παρανοήσεις, εξαπατήσεις και λάθη, θα μπορούσαν να προκύψουν στην καθημερινότητά σας, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 19 του μήνα, έχει άμεση συνέργεια σε αυτή την επιρροή.

Άρης και Ήλιος από τις 23 και έπειτα του μήνα, σας τονίζει την αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει αισιόδοξους και γεμάτους δράση και έτοιμους για ερωτικές κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικός προβλέπεται ο μήνας του Οκτώβρη, καθώς έχετε ατελείωτες υποχρεώσεις, κάνετε ατελείωτες συναντήσεις και ασχολείστε συνεχώς με τις δημόσιές σας σχέσεις. Παρανοήσεις, λάθη, εντάσεις με τους γύρω σας, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε εσάς, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 19, πυροδοτεί τέτοιου είδους φαινόμενα.

Από τις 7 όμως του μήνα, τόσο η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, όσο και η επιρροή του Κρόνου σε εσάς, σας βάζει σε μια επισημοποίηση-σχέσης ζωής. Προσοχή όμως σε εξαπατήσεις, που θα μπορούσαν να προκύψουν.

Πραγματοποίηση σχεδίων, ονείρων, ταξιδιών, γραπτών υποθέσεων, θα μπορούσαν με την παρουσία του ορθόδρομου Δία στο ζώδιό σας, να πάρουν σάρκα και οστά. Κοινωνικότητα και προβολή, βρίσκονται στο προσκήνιο.

Προσοχή στην διαχείριση των σχέσεών σας, αλλά και των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματικός σας κυρίως τομέας, θα είναι η βάση της ενασχόλησής σας, για αυτό τον μήνα. Η επαγγελματική σας ανέλιξη, θα είναι το κύριό μέλημά σας, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι απογοητεύσεις σε αυτόν τον τομέα. Ασάφεια και ασυνεννοησία θα κυριεύσουν την επικοινωνία σας με τους άλλους, αφού η παρουσία του ανάδρομου Ερμή, δεν επιτρέπει κάτι διαφορετικό να συμβεί. Καθυστερήσεις σχεδίων και αναθεωρήσεις ζητημάτων, θα βρίσκονται μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Μυστικές σχέσεις και υποσχέσεις, είναι προ των πυλών. Οι γεννημένοι μετά τις 10, θα λάβουν μια ανταμοιβή, την οποία ανέμεναν εδώ και αρκετό διάστημα. Αντίθετα οι γεννημένοι μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη, πιέζεστε αρκετά στον οικονομικό σας τομέα. Προσέξτε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών.

Σημαντική επίσης θα αποδειχθεί, η συμπαράσταση των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας ευκαιριών, θα αποδειχθεί ο Οκτώβριος για τους περισσότερους από εσάς, ενώ παράλληλα δεν θα λείπουν και οι δυσκολίες, τις οποίες όμως μέσω μίας ανέλπιστης βοήθειας, θα μπορούσατε να τις ξεπεράσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα είστε και οι πιο τυχεροί της υπόθεσης, καθώς η επιστροφή του Δία στην ορθή του πορεία, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε και πάλι την αισιοδοξία σας, αλλά και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, Προσοχή όμως στις υπερβολές.

Η παρουσία του Ουρανού, που σας δημιουργούσε ανατροπές, δεν ενεργοποιείται έντονα αυτόν τον μήνα, επομένως λειαίνει κάπως την επίδρασή του. Η ορθή πλέον πορεία του Κρόνου, σας δείχνει την πραγματικότητα, μέσα από απολογισμούς.

Ο συνωστισμός των πλανητών στο ζώδιο του Ζυγού, σας βοηθά να ανακτήσετε την κοινωνικότητά σας* ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και πραγματοποίηση πνευματικών σας υποθέσεων, βρίσκονται στο προσκήνιο. Παρεξηγήσεις και λάθη, θα μπορούσαν να προκύψουν από την παρουσία του ανάδρομου Ερμή, μέχρι και τις 19 του μήνα.

Μια σημαντική πληροφορία που περιμένατε, ίσως έρθει προς το τέλος του μήνα με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή. Παράλληλα θα συμβαίνουν και κάποιες πιεστικές καταστάσεις.

Κοινωνικότητα, προβολή και νέες γνωριμίες, θα σας προσφέρονται αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Από την μία κάποιοι βιώνετε κάποιες πιεστικές-έντονες καταστάσεις στα ερωτικά σας, με θυμό, ζήλεια, διαμάχες και από την άλλη,κάποιοι άλλοι βιώνετε τον απόλυτο έρωτα. Κάποιος φίλος, έρχεται να δώσει ένα άλλο αέρα στη ζωή σας.

Κάποιοι θα ασχοληθείτε έντονα και με κληρονομικές-οικονομικές υποθέσεις, καθώς και με την επίσκεψή σας σε τράπεζες, για την απόκτηση δανείων. Ανάδρομος Ερμής και Άρης, σας φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Συμφωνίες που ενδέχεται να κλειστούν, θα αναθεωρηθούν σύντομα.

Ο εγωκεντρισμός στο μεγαλείο του, κυριαρχεί στις ερωτικές σας υποθέσεις. Τα επαγγελματικά σας είναι το κύριο μέλημά σας, σε αυτή την περίοδο.

Προσοχή προς το τέλος του μήνα, μήπως ο Ποσειδώνας σας παρασύρει σε λάθη που δεν περιμένατε να συμβούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο