ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ-“ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με συμπτώματα ειλεού, εισήχθη εκτάκτως χθες στο νοσοκομείο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», αναφέρει επίσημα σε ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος, της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος»,τόνισε σε δήλωσή του ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο