ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEAN

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από 28 Μαρτίου, έως και 29 Οκτωβρίου και ανά τρεις φορές την εβδομάδα, πρόκειται να πραγματοποιούνται και πάλι οι απευθείας πτήσεις της Aegean, από τη Θεσσαλονίκη, προς τη Ρώμη και το Μιλάνο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ:

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση TTG Travel Experience που πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 15 Οκτωβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας. 

Οι πολλαπλές και συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων «κάτω από την ομπρέλα» του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, έφεραν ως αποτέλεσμα την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τους δυο βασικούς προορισμούς που καλύπτουν όλη την Ιταλία, Ρώμη και Μιλάνο, 3 φορές την εβδομάδα, από 28 Μαρτίου μέχρι 29 Οκτωβρίου.

«Στόχος μας η διεύρυνση των δρομολογίων όλο τον χρόνο» δήλωσε με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς την Αegean η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Υπεύθυνο της Aegean Airlines για τη Νότια Ιταλία κ. Gianni Donati, την Key Account Manager κ.Maria Terranova και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΘ, κ. Κωστή Χαντζαρίδη”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο