ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ,ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από τις 6 το πρώι, έως και τις 8 το βράδυ, κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος επί της Αγίων Πάντων, στο ύψος της Αγάθωνος, μέχρι και την Κολωνιάρη, λόγω ασφαλτόστρωσης του δρόμου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, αύριο Τρίτη (19/10/2021), κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίων Πάντων, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά την διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

(1)          Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίων Πάντων, από το ύψος της  συμβολής της με την οδό Αγάθωνος έως τη συμβολή της με την οδό Κολωνιάρη.

(2)          Στη συγκεκριμένη Φάση των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας της οδού Αγίων Πάντων από την οδό Μαργαροπούλου προς την οδό Αγάθωνος, από τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Κολωνιάρη.

(3)          Η κίνηση των οχημάτων από την οδό Αγάθωνος προς την οδό Αγίων Πάντων, στο ρεύμα πορείας από την οδό Αμπελώνων προς την οδό Μοναστηρίου θα διεξάγεται κανονικά.

(4)          Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Κολωνιάρη, Μοναστηρίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

(5)          Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην οδό Αγίων Πάντων, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο