ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Κλειστή θα παραμείνει από σήμερα και για τρεις ολόκληρες ημέρες, η Λεωφόρος Νίκης, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα της ασφαλτόστρωσης, τα οποία είναι προγραμματισμένα να γίνουν, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Έτσι το πρόγραμμα-από την τροχαία-έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Για Τετάρτη, Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο και στις ώρες από τις 6 το πρωί, έως και τις 2 το μεσημέρι,πρόκειται να εκτελεστούν έργα ασφαλτόστρωσης.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:

Τετάρτη και Πέμπτη 20 & 21 Οκτωβρίου 2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρασκευή και Σάββατο 22 & 23 Οκτωβρίου 2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο