Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Αλλαγές ως προς την λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ, θα πραγματοποιηθούν για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στο σημείο του Σταθμού Μετεπιβίβασης του Ν. Σταθμού και της οδού Μαργαροπούλου, εξαιτίας των συνεχιζόμενων έργων ασφαλτόστρωσης, που γίνονται στον κεντρικό δρόμο της Αγίων Πάντων.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μεταξύ των δρομολογίων των λεωφορείων τους:

Λεωφορειακές γραμμές Νο 01Χ, 2Κ & 45

Διέλευση από την οδό της Μοναστηρίου χωρίς να εισέρχονται στον Ν.Σ.Σ. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πραγματοποιείται από τις υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας επί της οδού Μοναστηρίου.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 19 & 52

Κατά την είσοδο στο Ν.Σ.Σ. θα ακολουθούν τη διαδρομή Μοναστηρίου – Μιχαήλ Καλού – Δραγουμάνου – Λαγκαδά – Μοναστηρίου – είσοδος στον Ν.Σ.Σταθμό από το αντιδρομημένο τμήμα (υφιστάμενη έξοδος προς τα δυτικά επί της οδού Μοναστηρίου). Θα πραγματοποιούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 3Κ,10, 11,14, 17, 23 & 64

Είσοδος στον Ν.Σ.Σ. μέσω της σημερινής εξόδου προς τα δυτικά επί της οδού Μοναστηρίου.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 37 & 38

Οι λεωφορειακές γραμμές θα εισέρχονται στην οδό Μαργαροπούλου από την εξής διαδρομή: Μιχαήλ Καλού – (αριστερά) Γρηγορίου Κολωνιάρη – (αριστερά) Πλατεία Γαλοπούλου (αριστερά) Μαργαροπούλου. Θα πραγματοποιούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας.

Οι επιβάτες ωστόσο, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. και στα τηλέφωνα( τηλ 11085, 2310981185), που ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 07:00 έως και τις 22:00, αλλά και στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ., καθώς και στη διεύθυνση www.oasth.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο