ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την τελευταία της πνοή, άφησε- σήμερα στις 12:04 το μεσημέρι-σε ηλικία 56ετών, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλευόταν από τις 12 Οκτώβρη, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από υποτροπή της χρόνιας ασθένειάς της.

Η κατάσταση της υγείας της, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, κατά τις τελευταίες ημέρες και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών της, ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Η κα Γεννηματά μάλιστα, είχε προβεί και στην απόσυρσή της, από την κούρσα διαδοχής,του κόμματος το οποίο ηγούνταν.

«Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας», τόνισε σε δήλωσή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο