ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ JOHNSON & JOHNSON-ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στις 5 Νοεμβρίου, καταφθάνει η δεύτερη δόση του εμβολίου της εταιρείας Johnson & Johnson, καθώς την ίδια ημέρα, ανοίγει ηλεκτρονικά η πλατφόρμα κλεισίματος των ραντεβού, των ενδιαφερομένων,σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του γενικού γραμματέα, πρωτοβάθμιας φροντίδας-υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Απαραίτητη προϋπόθεση , ο κάθε εμβολιασμένος, να έχει ήδη συμπληρώσει 2 μήνες, από την ημερομηνία του εμβολιασμού του, με την πρω΄τη δόση του εμβολίου του.

΄Σύμφωνα με τον κο Θεμιστοκλέους, οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με μια δόση Johnson & Johnson, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δεύτερη δόση με την εταιρεία Johnson & Johnson, αλλά και με mRNA εμβόλια, όπως για παράδειγμα αρχίζοντας με το Pfizer.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, που θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες και να κλείνουν το ραντεβού τους είναι: emvolio.gov.gr και θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021. Υπενθυμίζεται δε, ότι στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, δίπλα στο εμβολιαστικό κέντρο, θα αναγράφεται και το είδος του εμβολίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο