ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΜΕΡΟΣ Α’)

ΚΡΙΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ)

Δυναμικά ξεκινά ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς, αφού ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και σας τονώνει σε όλα τα επίπεδα. Τα οικονομικά σας, έχουν γίνει η έμμονη ιδέα σας, κατά το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό χειριστείτε τα με προσοχή. Άρης, Κρόνος και Ουρανός, δημιουργούν ένα κλίμα εντάσεων και μικροατυχημάτων, γι’ αυτό οπλιστείτε με προσοχή. Προς το τέλος του μήνα, Άρης και Ποσειδώνας, σας βοηθούν να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ο Δίας ωστόσο, σας εντάσσει μέσα σε μια ομάδα, μέσα από την οποία αναδεικνύεστε η ψυχή της παρέας. Το ομαδικό πνεύμα και η ομαδική συνεργασία, υπερτερεί και κυριαρχεί για εσάς. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, σας προτρέπει να μετράται τις συναισθηματικές καταστάσεις γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΣΤΑΘΕΡΟ)

Ο μήνας ξεκινά εκρηκτικά και ακραία για τους περισσότερους από εσάς. Η ζωή σας, είναι γεμάτοι από έντονους ρυθμούς και η επιρροή του Άρη, ο οποίος βρίσκεται απέναντί σας, σας κάνει να χάνεται την ενέργειά σας. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο, δημιουργεί-κατά τις πρώτες ημέρες-δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες και θα πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία. Γύρω στις 15 του μήνα, όταν ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, θα προκληθεί μια έντονη ανησυχία, ωστόσο χαλαρώστε και προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι. Σχέσεις και συνεργασίες, βρίσκονται κάτω από το «μάτι του κυκλώνα». Προς του τέλος του μήνα ηρεμείτε, καθώς Άρης και Ποσειδώνας, είναι συνοδοιπόροι σας. Πάρτε λίγο αργότερα, τις αποφάσεις που επιθυμείτε για τα προσωπικά σας ζητήματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 19,  σας δημιουργεί πολλά νεύρα. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης-από τον επόμενο μήνα-σας φέρνει έναν ρομαντικό-δυνατό έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ-ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ)

Ο μήνας ξεκινά ευχάριστα, για τους περισσότερους από εσάς, αφού εκπληρώνετε κάτι που επιθυμούσατε πολύ. Μη βιαστείτε όμως να πετάξετε στα σύννεφα, αφού ο μήνας αυτός κρύβει πολλές ανατροπές.  Άρης, Κρόνος και Ουρανός, σας βάζουν στο τρυπάκι να ασχοληθείτε με ζητήματα υγείας και εργασίας. Πολλοί θα αναγκαστείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, για το οποίο όμως θα χρειαστεί να πασχίσετε εάν δεν θελήσετε να αλλάξουν τα αποτελέσματα. Η κυκλοθυμικότητα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του μήνα σας. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 10 του μήνα, θα δεχτείτε την θετική επίδραση του Δία από τον Υδροχόο, ο οποίος θα σας προσφέρει τα δώρα του: επιτυχία σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επεκτάσεις. Στις 19 του μήνα, η έκλειψη σας αποδιοργανώνει, γι’ αυτό κρατήστε την ψυχραιμία σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Ο Ερμής σας φέρνει σε επικοινωνία με το ταίρι σας,. Θα υπάρξουν καυτές συζητήσεις. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, δεν σας πάει και τόσο, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή, στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ)

Δυναμικά ξεκινά ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Ο συναισθηματικός σας τομέας, βάλλεται γι’ αυτό διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Πολλοί θα πάρετε αποφάσεις, για τον γάμο, τα παιδιά σας, το επίπεδο της σχέσης σας και ειδικά για την προσωπική σας ζωή. Στο στόχαστρο μπαίνουν και οι φιλικές σας σχέσεις, καθώς και οι συνεργασίες σας. Η Αφροδίτη σας επηρεάζει και σας φέρνει γεγονότα και καταστάσεις στον συναισθηματικό σας τομέα. Άρης, Κρόνος και Ουρανός, θα σας κάνουν να επαναστατήσετε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στις 19 του μήνα, η έκλειψη Σελήνης θα φέρει κοντά σας συμπαραστάτες, που θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο, όχι όμως φυσικά χωρίς αντάλλαγμα. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας προς το τέλος του μήνα, σας βγάζει έναν απίστευτο ρομαντισμό και καταστάσεις, που θα σας γλυκάνουν την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-ΣΤΑΘΕΡΟ)

Ο μήνας ξεκινά γεμάτους προκλήσεις, για τους περισσότερους εκπροσώπους τους ζωδιακού. Αυτές θα σας κάνουν πιο ώριμους και πιο δυνατούς. Ο Δίας, φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που είχατε αφήσει για λίγο στην άκρη. Γάμος, σχέσεις και συνεργασίες, βρίσκονται στο στόχαστρο. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα απέναντί σας, σας κάνει να δοκιμάζεστε, γι’ αυτό πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι και να έχετε χαμηλά την μπάλα και τις προσδοκίες σας. Ο Άρης από την άλλη, δοκιμάζει κάθε είδους σχέσεις σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να απομακρυνθείτε από κάθε είδους διαπληκτισμό. Άρης και Ουρανός, σας φέρνουν αντιμέτωπους με απρόοπτες καταστάσεις και σας κάνει να έχετε επαναστατικές διαθέσεις. Προσοχή στις 19 του μήνα με την έκλειψη, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι, που θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Προς το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα ηρεμήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ)

Ο μήνας ξεκινά πολύ δυναμικά για τους περισσότερους, αφού θα νοιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γενικά η διάθεσή σας, θα είναι στα καλύτερά της. Θα χρειαστεί ωστόσο να μετριάσετε τις καταστάσεις, καθώς όλα θα μπορούσαν να ανατραπούν και να μην πραγματοποιηθούν πολλές από τις προσδοκίες σας, που είχατε θέσει ως στόχο. Η έκλειψη Σελήνης ωστόσο δεν σας επηρεάζει και τόσο δυσαρμονικά, αλλά ο συνδυασμός του με τον Ουρανό, δημιουργεί επαναστατικές τακτικές, τις οποίες και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως. Ο κυβερνήτης Ερμής, σας κάνει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, αφού το επικοινωνιακό σας ταμπεραμέντο, δεν σας αφήνει απαρατήρητους. Προσοχή όμως, μην παρερμηνευτούν κάποιες συζητήσεις και προκληθούν παρεξηγήσεις. Προς το τέλος του μήνα, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Τοξότη, σας προκαλεί να σκεφτείτε τις οικογενειακές σας καταστάσεις, την απόκτηση ενός απογόνου, το ζήτημα μιας μετακόμισης, κλπ. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας φέρνει μετριασμένες(συναισθηματικές) καταστάσεις στη ζωή σας, χωρίς το έντονο στοιχείο της υπερβολής που αναζητάτε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο