ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021(ΜΕΡΟΣ Β’)

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΖΥΓΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ-ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ)

Ο μήνας ξεκινά κάπως δύσκολα, για τους περισσότερους του ζωδιακού, αφού ο οικονομικός σας τομέας βάλλεται. Απρόσμενα γεγονότα, σας διαταράζουν τον προϋπολογισμό σας. Γύρω στις 8, θα προσπαθήσετε να βρείτε συμπαραστάτες. Ο Ερμής από την άλλη στο ζώδιό σας, σας κάνει υπερ-επικοινωνιακούς, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας. Το τρίγωνο που δημιουργείται με τον Δία, σας φέρνει νέες εμπειρίες στα ερωτικά και γενικά σας κάνει να βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι. Μην αναμοχλεύεται καταστάσεις του παρελθόντος και χαλάτε την διάθεσή σας. Η έκλειψης τις 19 το μήνα σας αγχώνει, κυρίως στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους(εφορείες, δάνεια, κλπ). Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, επηρεάζονται οι οικογενειακές σχέσεις. Η επιθυμία σας για την απόκτηση ενός απογόνου, ίσως πάρει σάρκα και οστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ-ΣΤΑΘΕΡΟ)

Με έντονο ενδιαφέρον ξεκινά ο μήνας για τους περισσότερος από εσάς. Το τετράγωνο όμως Άρη και Κρόνου, σας βάζει τρικλοποδιές, αφού τα εμπόδια και οι δύσκολες καταστάσεις, δεν θα λείπουν από το πρόγραμμά σας. Προσπαθήστε-αν είναι εφικτό-την αποστασιοποίηση. Μην πάρετε «εν θερμώ» τις αποφάσεις σας.  Η αντίθεση-απ’ την άλλη- Άρη-Ουρανού, φέρνει κρίση στον γάμο σας και θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Στις 29 του μήνα, οι στενές σας σχέσεις, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κοντά σας, όλο αυτό το διάστημα η Αφροδίτη, με τις θετικές για εσάς όψεις. Οι ελεύθεροι του ζωδιακού, θα έχετε συναρπαστικές γνωριμίες, ωστόσο θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή, στον τρόπο χειρισμού του λόγου σας, ώστε να μην προκύψουν μικροπαρεξηγήσεις από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ)

Αρκετά αγχώδης ξεκινά ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι έναν φλέγον ζήτημα. Η θετική όμως επιρροή του Δία από τον Υδροχόο, βοηθά πολύ τον ερωτικό σας τομέα. Πολλοί θα βρείτε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στα σχέδιά σας. Όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο, θα έχετε θετικές επιρροές, αφού θα μπορούσε να αναδειχθεί  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας κάνει πιο δημοφιλείς από ποτέ. Τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, είναι δύο τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα τον επόμενο διάστημα. Εμπόδια και δυσκολίες δεν θα λείπουν από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Πρέπει όμως να χειριστείτε με ιδιαίτερο τρόπο, τις σχέσεις του στενού σας περιβάλλοντος. Με την έκλειψης τις 19, θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας, στον τομέα της υγεία σας. Μετά τις 24 του μήνα, ο τομέας της επικοινωνίας βρίσκεται στα καλύτερά της. Ταξιδιωτικές αναζητήσεις, θα σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ)

Ο μήνας ξεκινά για τους περισσότερους πολύ θετικά για τον ερωτικό σας κυρίως τομέα. Η παραμονή της Αφροδίτης-για αρκετό χρονικό διάστημα-στο ζώδιό σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα φλογερούς και με πολλές επιτυχίες. Ουρανός και Ποσειδώνας, σας βάζουν σ’ ένα σύννεφο ρομαντισμού. Η κοινωνικότητά σας-αυτό το διάστημα-βρίσκεται στα ύψη. Για να ενταχθείτε μέσα σε μία ομάδα, θα πρέπει να κάνετε και υποχωρήσεις. Τα οικονομικά σας ωστόσο βάλλονται, γι’ αυτό και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε ωστόσο, να φιλτράρετε τα λεγόμενά σας, ώστε να μην δημιουργηθούν απρόβλεπτες παρεξηγήσεις. Η έκλειψη στις 19, σας φορτίζει λιγάκι παραπάνω, γι’ αυτό διατηρήστε και πάλι την ψυχραιμία σας. Η κοινωνικότητά σας, θα βρίσκεται στα ύψη, Ρομαντισμός και συναίσθημα, θα κυριαρχούν στο καθημερινό σας σκηνικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(ΖΩΔΙΟΤ ΤΟΥ ΑΕΡΑ-ΣΤΑΘΕΡΟ)

Ο μήνας ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς, με αρκετές εξελίξεις. Η δύσκολη επιρροή του Άρη προς το ζώδιό σας, σας γεμίζει άγχος, μικροεκνευρισμούς και τάση για μικροατυχήματα. Οι υποχρεώσεις σας, θα γεμίσουν την καθημερινότητα σας. Οι ημέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές. Το τετράγωνο που δημιουργείτε με τον Άρη, σας βάζει σε επαγγελματικές απογοητεύσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εντάσεις και παρεξηγήσεις-κυρίως με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος(κυρίως ηλικιωμένα)-είναι «προ των πυλών». Οι γεννημένοι στις αρχές Φλεβάρη, θα δεχτείτε απρόσμενες πιέσεις, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, αφού η καριέρα και η οικογένεια, θα είναι το αγκάθι στην καθημερινότητά σας. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο, αισθάνεστε τόσο όμορφα, αφού ο πλανήτης Δίας, είναι στο πλευρό σας και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία, αφού πραγματοποιεί πολλά από τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ-ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ)

Ο μήνας ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς, αρκετά δυναμικά. Με την συμμετοχή του Άρη, θα μπορέσετε να καταστρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας και να γίνουν πραγματικότητα. Η αποφασιστικότητα θα είναι με το μέρος σας. Νέες δραστηριότητες και μακρινά ταξίδια, θα βρίσκονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Η δυσαρμονία ωστόσο του Άρη-Κρόνου και Ουρανού, δεν φαίνονται να στέκονται εμπόδιο στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις, ίσως σας ταρακουνήσουν, ωστόσο τίποτα δεν θα σας πτοήσει. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας, σας κάνει να ζείτε σε ένα ροζ συννεφάκι. Σίγουρα-αυτό το διάστημα- θα επιδείξτε την προσοχή σας και στους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Ήλιος και Ερμής, σας κάνουν να βρίσκετε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η έκλειψη στις 19, σας βάζει στις σκέψεις να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας και να βρείτε ως συμπαραστάτες των σχεδίων σας, κοντινούς σας φίλους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο