7ΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ 44ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ & ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και παιδική πορνογραφία, καταδικάστηκε -από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο-ένας 44χρονος από την Θεσσαλονίκη.

“Μου έλεγε πως αν μιλήσω θα χάσω πολλά, πως μόνο αυτός μπορεί να με προσέχει. Μου είπε να εκδίδομαι γιατί θα μπορώ να βγάλω χρήματα. Με επηρέασε αυτή η κατάσταση, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν το είπα ούτε στις φίλες μου”, ήταν τα λόγια της κοπέλας στην δικαστική αίθουσα.Παράλληλα όπως π΄ρόσθεσε η ίδια, ο δράστης την φωτογράφιζε γυμνή.

Το περιστατικό απολύφθηκε όταν ξαφνικά οι γονείς της κοπέλας, είδαν μια απόδειξη κινητού τηλεφώνου, στο όνομα του δράστη.

Πρόκειται για πράξεις, οι οποίες τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2013-2014 στην Θεσσαλονίκη, την χρονική περίοδο μάλιστα, που η ανήλικη ΄βρίσκονταν στην ηλικία των 14ρων ετών.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν, λέγοντας πως όλα έγιναν με την συναίνεση της ανήλικης τότε και ότι ποτέ του δεν άσκησε βία επάνω της.

Η πρωτόδικη απόφαση που είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο,αυτή των 18ετών, μειώθηκε στα 7 χρόνια, ΄λόγω της αναγνώρισης ελαφρυντικού, του σύννομου ΄βίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο