ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΑΠΟ…ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το δικό τους μήνυμα προς τις κακοποιημένες γυναίκες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, θέλησαν να στείλουν-το περασμένο Σάββατο-επώνυμες γυναίκες της Θεσσαλονίκης,στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, εν μέσω της “Διεθνούς Ημέρας, για την Εξάλειψη της Βίας, κατά των Γυναικών”.

Η εκδήλωση αυτή είχε τίτλο «The REDRESS Project against woman violence» και ήταν μια πρωτοβουλία τόσο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού, του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη,με τον Αντιδήμαρχο Σοφοκλή Κάλτσιο, όσο και της εταιρίας «Groupe Rich».

Με αφορμή την εκδήλωση, οι γυναίκες φόρεσαν φορέματα σε κατακόκκινους τόνους και φωτογραφήθηκαν, αλλά και βιντεοσκοπήθηκαν, στο δημαρχείο Πανοράματος.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, συμμετείχαν οι ολυμπιονίκες Βούλα Πατουλίδου και Τασούλα Κελεσίδου, η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Νίκη Ζώτου,η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. Αννα Μυκωνίου, οι δημοσιογράφοι Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Χριστίνα Κανατάκη, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Σταμούλη, αθλήτριες και εκπρόσωποι από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης του ΟΗΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο