ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021-12-02 (ΜΕΡΟΣ Α΄ & B’ )

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ)

Ο μήνας ξεκινά αντιφατικά και ουδέτερα, αφού ο Κρόνος και ο Ουρανός, βάλθηκαν να πυροδοτούν, τις εκρηκτικές-επαναστατικές καταστάσεις, στην καθημερινότητά σας. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, αν και θα σας αγχώσει λιγάκι, θα σας κάνει-παρόλ’ αυτά- πιο διαισθητικούς. Μια έκλειψη Ηλίου, θα σας οδηγήσει σε νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Συμμετέχετε και κυριαρχείτε μέσα σε μια ομάδα. Σίγουρα οι κόποι σας, δεν θα πάνε χαμένοι, αφού θα λάβετε την ανταμοιβή που περιμένατε. Μην αφήσετε ωστόσο γνωστούς σας, να παρέμβουν στα δικά σας χωράφια. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, από τις 18 του μήνα, μπερδεύει συναισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Ο μήνας ξεκινά έντονα, για τους περισσότερους από εσάς, ωστόσο μέσα στους ρυθμούς τις καθημερινότητάς σας, νοιώθετε εγκλωβισμένοι. Το πέρασμα του Άρη, απέναντι από το ζώδιό σας, πυροδοτεί ένα κλίμα εντάσεων, ανάμεσα στα πρόσωπα της οικογένειάς σας και τους γύρω σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 4, σας κάνει να αναπολείτε καταστάσεις του παρελθόντος, κάνοντας τον δικό σας απολογισμό. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, σας κάνει να αναθεωρείτε παλιές σχέσεις, αλλά και επαγγελματικές επιλογές. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήστε κάτι νέο στην ζωή σας, ωστόσο θα πρέπει να πατάτε γερά στα πόδια σας και να είστε σίγουροι, για ότι κι αν ξεκινήσετε. Προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, σας προκαλούν αρκετούς προβληματισμούς, λόγω κυρίως της όψης Κρόνου-Ουρανού. Προσοχή σε απρόοπτες καταστάσεις και απρόσμενες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(ΖΩΔΙΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ)

Ο μήνας ξεκινά κάπως αισιόδοξα, αφού σε αυτή την κατάσταση συμβάλλει  η παρουσία του Δία και σας κάνει να βλέπετε τις προσωπικές σας βλέψεις, με άλλο μάτι. Σχέσεις και συνεργασίες, τώρα θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα. Εξελίξεις, αλλαγές και αναθεωρήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο. Τώρα με την επικείμενη έκλειψη, θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα της συντροφικότητας. Τις ημέρες των Χριστουγέννων, θα σκεφτείτε και πάλι μια σχέση σας, από το πρόσφατο παρελθόν. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στις 18, σας φέρνει αρκετά μπερδεμένους στην προσωπική σας ζωή. Λίγο πριν την αλλαγή του έτους, επιτυγχάνετε κάποιον σημαντικό σας στόχο. Τώρα αναλαμβάνετε μια θέση ισχύος και αυτό σας ευχαριστεί, αφού ανταμείβεστε εκεί που δεν το περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ)

Ο μήνας ξεκινά αρκετά δυναμικά για τους περισσότερους από εσάς, αφού αναθεωρήσεις και πολλές σκέψεις, θα σας βάλουν στο τρυπάκι να λάβετε σοβαρές αποφάσεις στην ζωή σας. Τώρα είναι η ώρα, για επιστροφές σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, ή για σοβαρές απομακρύνσεις. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, σας κάνει να αναμοχλεύετε, πολλές παρελθοντικές καταστάσεις. Η προσωπική σας ζωή, θα σας απασχολήσει έντονα. Προσοχή όμως, μην εκφράσετε την γνώμη σας με λαθεμένο τρόπο και δημιουργηθούν αρκετές παρεξηγήσεις, γιατί δύσκολα θα συμμαζεύονται. Το τετράγωνο Κρόνου και Ουρανού, σας κάνει επαναστάτες χωρίς αιτία, γι’ αυτό καταλαγιάστε τους τόνους.

ΛΕΩΝ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ)

Ο μήνας ξεκινά αρκετά δυναμικά, αφού η επιρροή της έκλειψης στις 4, θα διαρκέσει όλο τον μήνα. Στις αρχές του μήνα, θα αισθανθείτε την ανάγκη, για καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας, να αλλάξετε πράγματα στην ζωή σας, να επαναστατήσετε και ολοένα διαρκώς θα βγάζετε έντονα συναισθήματα. Η αισιοδοξία σε συνδυασμό με τα θέλω και τα πρέπει στην καθημερινότητά σας, θα σας κάνουν αρκετά μπερδεμένους, αφού ο Κρόνος και Ουρανός, πυροδοτεί τέτοιου είδους καταστάσεις. Απρόσμενες αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, σας βγάζουν εκτός εαυτού. Ο Δίας σας κάνει να ψάχνετε καλύτερα την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και αυτό σας αγχώνει. Προσοχή η θέση του Άρη στις 13, μην προκαλέσει συναισθηματικά ρήγματα. Πιεστικές καταστάσεις, σας βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Ο μήνας ξεκινά κάπως διστακτικά για τους περισσότερους  από εσάς, αφού το τετράγωνο Κρόνου και Ουρανού, φρενάρει τα σχέδιά σας. Τώρα θα θελήσετε να επαναστατήσετε, από την μια σας κρατούν οι φοβίες σας και από την άλλη θα επιχειρήσετε να απελευθερωθείτε από ότι σας κρατάει δέσμιους. Η παρουσία ωστόσο του Ουρανού, σας κάνει πιο δυναμικούς από ότι είστε και κάποια αλλαγή που θα επιχειρήσετε να κάνετε, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Πολλοί θα αναμοχλεύετε καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και καλές οικογενειακές στιγμές. Τώρα είναι καιρός για να ασχοληθείτε με την πατρική σας περιουσία και να την αναδιαμορφώσετε κατάλληλα. Η καθημερινότητά σας, θα γεμίσει από υποχρεώσεις. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με την παρουσία του Πλούτωνα, σας κάνει αρκετά δυναμικούς και διεκδικητικούς, ωστόσο προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΖΥΓΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ)

Η εβδομάδα ξεκινά από μία έκλειψη, η οποία σας γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ώστε να αντεπεξέλθετε γρήγορα, στις δύσκολες συγκυρίες που σας παρουσιάζονται. Προσοχή σε μικροατυχήματα και αναβολές σχεδίων. Η επιρροή του Κρόνου, σας χαρίζει σταθερότητα στις υποθέσεις σας και ανταμοιβή σημαντικών καταστάσεων, με το εξάγωνο που προκύπτει Άρη-Κρόνου. Μετακινήσεις και απέραντες συζητήσεις, βρίσκονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Προς τα Χριστούγεννα, θα αναβιώσει μια σημαντική επιτυχία, ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη θα ξύσει ερωτικές πληγές του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ)

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές εντάσεις στην καθημερινότητά σας, παράλληλα με την αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει. Ωστόσο το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα σας μεταμορφώσει. Ένας νέος τόπος διαμονής, ή μια νέα πρόταση για εργασία, βρίσκονται προσκήνιο. Ο συνδυασμός Δία από τον Υδροχόο και του Άρη στο ζώδιό σας, σας οδηγεί σε διαμάχες και μικροατυχήματα, εντός του χώρου του σπιτιού. Η επιθυμία σας για μια μετακόμιση ή απόκτηση απογόνου αναβάλλεται συνεχώς. Προσοχή στις μεγάλες σπατάλες. Η ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας φέρει διλλήματα στα ερωτικά. Προς το τέλος της χρονιάς, τα οικονομικά σας, θα αναβαθμιστούν με απίστευτο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ)

Η εβδομάδα ξεκινά με μία έκλειψη στο ζώδιό σας, η οποία σας φέρνει πιο κοντά με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η επίδραση του Ερμή, σας γεμίζει με περισσότερη επικοινωνία και αισιοδοξία. Κοινωνικότητα και πολυκοσμία, βρίσκονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Προσοχή ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, θα ευνοήσει και τον ερωτικό σας τομέα, φέρνοντάς σας, απίστευτες γνωριμίες. Η παρουσία του Δία από τον Υδροχόο, σας κάνει πιο δημοφιλείς στο κύκλο σας. Ο συναισθηματικός και οικονομικός σας τομέας, αναμοχλεύεται συνεχώς και σας δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς. Προσοχή σε διαμάχες, μέσα στο κοντινό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Η εβδομάδα ξεκινά με σημαντικά γεγονότα στον τομέα των σχέσεων. Σίγουρα η παρουσία της ανάδρομη Αφροδίτης(από τις 18)στο ζώδιό σας, αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Αλλαγές και αναθεωρήσεις στον συναισθηματικό τομέα, βρίσκονται στο προσκήνιο. Καλό θα είναι να αναβάλλετε καταστάσεις επισημοποίησης και  νέων καταστάσεων στην ζωή σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Η συνύπαρξη Κρόνου και Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει  δυσκολίες στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ)

Ο μήνας ξεκινά κάπως μουδιασμένα, αλλά και με την ολοκλήρωση παλιών καταστάσεων στην ζωή σας και την δημιουργία νέων. Ωστόσο η επικοινωνία, σας κάνει πιο κοινωνικούς και δημοφιλείς στον κύκλο σας. Με την έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε σε ομαδικές καταστάσεις. Ο Άρης παράλληλα από τον Κριό, σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο δυναμικούς από ότι είστε. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, μετριάζει τις επαναστατικές σας διαθέσεις. Προσοχή σε διαμάχες. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα, καθώς θα βρεθείτε σε πολλά διλλήματα και καταστάσεις. Με την παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης, αναμοχλεύεται και επιζητάτε καταστάσεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

(ΖΩΔΙΟΤ ΥΟ ΝΕΡΟΥ)

Ο μήνας ξεκινά με σημαντικές καταστάσεις και αλλαγές στην ζωή σας. Με την είσοδο του Δία(προς το τέλος του μήνα)στο ζώδιό σας, εκπληρώνετε πολλά από τα σχέδιά σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Με την έκλειψη, θα σκεφτείτε σοβαρά μια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει. Η ανάδρομη Αφροδίτη, σας δημιουργεί ερωτικά μουδιάσματα και αρκετά διλλήματα και σας κάνει να αναμοχλεύετε καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, γεμίζοντάς σας με νοσταλγία. Η Πανσέληνος τις 19, δημιουργεί ακόμη περισσότερες σκέψεις. Κοινωνικότητα  σε συνδυασμό με αγχωτικές καταστάσεις, θα βρίσκονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο