ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ”ΤΡΙΑ-ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ” ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από τις αρχές Ιανουαρίου, πρόκειται να ανοίξει το νέο χιονοδρομικό κέντρο “Τρία-Πέντε Πηγάδια”, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Νάουσας,Νίκου Καρανικόλα, στο GRTimes.

“Στόχος όλων των φορέων, ιδιωτών, αλλά και του δημοσίου είναι να δημιουργηθεί ένα «mini Bansko» σε βάθος χρόνου και ανώτερο, στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και ταυτόχρονα να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του δήμου και το φυσικό περιβάλλον του Βερμίου. Το χιονοδρομικό θ’ ανοίξει κανονικά! Εφόσον, προχωρήσουν οι διαδικασίες υπό κανονικές συνθήκες και γίνει ο διαγωνισμός σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, υπολογίζουμε ότι τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου, το χιονοδρομικό κέντρο «Τρία-Πέντε Πηγάδια» θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες”.

“Η εκμίσθωση θα είναι μακροχρόνια, για 23 έτη περίπου. Αυτή την περίοδο ετοιμαζόμαστε να εκδώσουμε μία γρήγορη προκήρυξη, ώστε να έχουμε πλειοδότη στο άμεσο μέλλον και να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες υπογραφές”.

“Το πρώτο βήμα πραγματοποιήθηκε, με το “πράσινο φως” που δόθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Νάουσας. Είναι μία μοναδική ευκαιρία, για να αναπτυχθεί ακόμη παραπάνω όλη η περιοχή και ιδίως το βουνό. Δεκάδες ορειβατικοί σύλλογοι και όχι μόνο, μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα, αλλά και πολίτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι ανυπομονούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο