ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την απομάκρυνση του Στα΄θη Παναγιωτόπουλου, του 4ου μέλους της πασίγνωστης ομάδας, από το πάνελ των Ράδιο Αρβύλα, ανακοίνωσε επίσημα, ο σταθμός του ΑΝΤ1, καθώς κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο,της πρώην συντρόφου του,σε πορνογραφικό site.

Παράλληλα και το κυρίαρχο μέλος της ανδροπαρέας, Αντώνης Κανάκης, ανέφερε-κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής τους-,πως το με΄λος τους, δεν θα βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους κι’ ότι όλοι τους είναι συγκλονισμένοι από το γεγονός.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Πρόκειται για καταγγελία η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, ύστερα από την πολυσυζημένη ανάρτησή του, αρχικά στο Instagram και έπειτα και αναδημοσίευση στο Twitter.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η πρώην σύντροφός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του, παρόλ’ αυτά όμως εκείνος θέλησε να κουκουλώσει την υπόθεση, προσεγγίζοντάς την με πρόθεση να την πείσει, προκειμένου να αποσύρει την μήνυση, που κατέθεσε για τον ίδιο. Η πρόθεσή του ήταν να τα “βρουν εξωδικαστικά”. Έπειτα δήλωσε πως “Δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση μαζί της και απέρριψε το ενδεχόμενο να τα βρουν εξωδικαστικά”.

Στις δικαστικές αίθουσες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν κατάφερε να εμφανιστεί, αφού-κατά τις δηλώσεις του-ανέφερε πως την δεδομένη χρονική στιγμή, είχε κάνει κάποια επέμβαση, που δεν του επέτρεπε την μετακίνησή του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανάρτησης: “Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε”. Το ζήτημα θα συζητηθεί στην νέα δικάσιμο, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2022.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ:

Συγκλονισμένοι δήλωσαν πως είναι οι συμπαρουσιαστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε, με τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL

TO ΧΘΕΣΙΝΟ VIDEO ΤΩΝ “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

ΠΗΓΗ:skai.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο