Η 3η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “IMAGINE” ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚATΑΓΓΕΛΟΥΣΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην τρυφερή ηλικία των 15χρόνων, βρέθηκε μια θαυμάστρια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όταν παρενοχλήθηκε-κατά τις δηλώσεις της-από τον ίδιο, την περίοδο που ο ίδιος εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Imagine” του Αντώνη Κανάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνελήφθη από τις αρχές και πρόκειται να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στα κρατητήρια, καθώς έλαβε μηνυτήρια αναφορά από πρώην κοπέλα του, για ανάρτηση από τον ίδιο, των προσωπικών τους στιγμών, σε δικό του πορνογραφικό site.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK,ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ “IMAGINE” TOY KANAKH, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 15ΕΤΩΝ:

“2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη”.

“Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο”.

“Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης “θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις”.

“Μια και μου έκανε το “ορίστε” να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ”.

“Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει “φιλί;”.

“Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”.

“Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου. Σήμερα καμία μόνη”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο