ΥΠΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΚΗ,ΌΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ-“ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ…Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΞΕΡΕ”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Ο φίλτατος Αντώνης Κανάκης είμαι 1000% σίγουρη ότι το γνώριζε. Διότι έκαναν και παρέα. Όταν κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο εντός και εκτός δουλειάς, ξέρεις πάνω-κάτω και σε τι κατάσταση είναι. Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες εκεί μέσα”,ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της, η Σμάρω Πεγκλίδου, πρωην συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη και στέλεχος της ΕΡΤ.

“Κάτι ψιλοπεριμέναμε για τον Στάθη αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε από όσους εργάζονταν στην εκπομπή και στο Team ότι υπήρχαν αντιδράσεις κατά του Στάθη από αρκετές κοπέλες, αλλά προφανώς δεν του έδιναν σημασία”.Οι συγκεκριμένες ήξεραν και τον έβαζαν στη θέση του,οπότε δεν υπήρχε συνέχεια.

“Με στεναχωρεί όλη αυτή η ιστορία που συνέβη. Ταπεινή μου άποψη, ότι αποκλείεται να μην το ήξεραν οι υπόλοιποι “Ράδιο Αρβύλα”. Για τον Γιάννη Σερβετά δεν έχω να πω, παρά τα καλύτερα λόγια, δεν ξέρω ο Γιάννης αν το ήξερε τι θα έκανε, όπως και ο Κιούσης. Αλλά ο φίλτατος Αντώνης Κανάκης είμαι 1000% σίγουρη ότι το γνώριζε. Διότι έκαναν και παρέα”.

“Όταν κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο εντός και εκτός δουλειάς, ξέρεις πάνω-κάτω και σε τι κατάσταση είναι. Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες εκεί μέσα. Να τον συνετίσεις κάπως. Αποκλείεται να μην ήξερε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με τους “Ράδιο Αρβύλα”. Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο STAR, “Αλήθειες με τη Ζήνα”. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο