24ΧΡΟΝΗ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ,ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-H ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην σύλληψη ενός 27χρονου, προχώρησαν οι αρχές της Θεσσαλονίκης, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά μιας 24χρονης, που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον ίδιο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 24χρονη, το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς, βρέθηκε με μια φίλη της, καλεσμένη σε ένα πα΄ρτι. Εκεί-με΄σα στο ασανσέρ- την προσέγγισαν κάποια άτομα και την οδήγησαν σε σουίτα ξενοδοχείου, 5 αστέρων, όπου και την βίασαν.

Η κοπέλα ξύπνησε το πρωί, χωρίς τα ρούχα της και χωρίς να έχει καταλάβει τι της είχε συμβεί.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές και συνέλαβαν έναν 27χρονο, εργαζόμενο σε γνωστό χώρο εστίασης, όπου του επιβλήθηκαν οι ανα΄λογες ποινές.

Ο ίδιος μάλιστα αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα έγιναν, ήταν με την συναίνεση της κοπέλας.

Ο ίδιος αφού αφέθηκε ελεύθερος, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που προβλέπονται από τον νόμο, όπως απαγόρευση εξόδου από την χώρα, παρουσία σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του,ανά τακτά χρονικά διαστήματα,κλπ.

“Η εντολέας μου είναι μια νέα κοπέλα μόλις 24 ετών, είναι χαμηλών τόνων και έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Έχει χάσει τον αρραβωνιαστικό της από ανίατη ασθένεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και οι γονείς της. Προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ από όλα όσα έγιναν”, τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο