H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΟΥ,ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Για κάτι τέτοιο δεν θα συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα τη δύναμη και να το αποτρέψω”, τόνισε στην συνέντευξής της η Γεωργία Μπίκου,η οποία παρασύρθηκε σε πολυτελή σουίτα πασίγνωστου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και βιάστηκε από τρία άτομα, χωρίς την συναίνεσή της,μιλώντας στον πασίγνωστο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στο zougla.gr.

Η κοπέλα μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτωντας πως θέλησε να βγει έξω λόγω των γιορτινών ημερών(παραμονή πρωτοχρονιάς)-να διασκεδάσει, βγαίνοντας μαζί με την 17χρονη φίλη της και πηγαίνοντας στο Achillion, γνωρίζοντας εκεί και κάποιον 30χρονο.Ο γνωστός της μάλιστα, ήταν αυτός που επέμενε να πάει στο πάρτυ που θα διοργανώνονταν, καλώντας συνέχεια στο κινητό της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη Γεωργία, προηγουμένως είχε περάσει από το σπίτι του εργοδότη της, περνώντας ευχάριστα την γιορτινή ημέρα, αλλά έχοντας καταναλώσει και κάποια ποτά, λόγω της ημέρας.

Στην καφετέρια επίσης κατανάλωσε και εκεί ποτά, σαμπάνιες και κάποια “Βότκα” που τις …..προσφέρανε.

Από εκεί και έπειτα, όπως αποκάλυψε μειώθηκαν οι δυνάμεις και θέλησε να ζητήσει βοήθεια από τον 30χρονο, ο οποίος ήταν πρόθυμος να της την προσφέρει, Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η 24χρονη, πήγε στο ξενοδοχείο και εκεί την συνάντησαν τρεις, οι οποίοι τις πρότειναν να κοιμηθεί στο δικό τους δωμάτιο για να συνέλθει από την κατάσταση της μέθης και της αδικαιολόγητης-ιδιαίτερης ζάλης που ένιωθε.

“Είχα ξαναπιεί στην ζωή μου, αλλά σε τέτοιο σημείο ποτέ δεν είχα φτάσει. Πάντα θυμώμουν, όσο και να είχε πιει. Ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να μην θυμάμαι και να είναι μπερδεμένη η μνήμη μου”, ανέφερε η 24χρονη.

Η 17χρονη ωστόσο φίλη της , βλέποντας την κατάσταση της 24χρονης, την άφησε και μόνη της προσπαθούσε να βρει τρόπο, να βρει κάπου να ξεκουραστεί και να συνέλθει από την ζάλη και την αδυναμία που αισθανόταν.

Η ίδια επέμενε να πάει στο δικό της δωμάτιο, το οποίο είχε πληρώνει πάνω από 100ευρώ, προκειμένου να ξεκουραστεί. Εκείνοι επέμεναν και μη γνωρίζοντας η ίδια τι έκανε, παρασύρθηκε από τρεις μέσα στην δική τους σουίτα, όπου και την βίασαν.

“Δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση…”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε τις έρχονται κάποιες εικόνες στην μνη΄μη της: Είδε από πάνω της τον έναν, τα εσώρουχα τις κάτω και τότε κατάλαβε πω κάτι άσχημο είχε γίνει με αυτή.

Στο τμήμα έμαθε η 24χρονη ότι ο βιαστής της, προέρχεται από οικογένεια επώνυμη, πασίγνωστης επιχείρησης, ωστόσο ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει πίσω και ποτέ να εγκαταλείψει, τολμώντας-με αρκετή δύναμη ψυχής-να καταγγείλει το γεγονός στις αρχές και να ζητήσει άμεσα την δικαίωσή της.

Στην συνε΄ντευξή της, παρακάλεσε όσα κορίτσια βρισκόντουσαν στο πάρτυ του ξενοδοχείου πλέον, να μιλήσουν και να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν.Παράλληλα προέτρεψε κάθε νεά κοπέλα που έχει βιώσει κάποιο παρόμοιο γεγονός στην ζωή της, να βγει, χωρίς κανένα απολύτως φόβο και να το καταγγείλει.

“Να βγει κάθε κοπέλα και να μιλήσει για αυτά που έχει πάθει. Ότι της έχουνε κάνει να το πει. Να μιλήσει. Να μην κρύβεται και να μην φοβάται. Για μένα αυτή θα είναι η δικαίωση”.

ΠΗΓΗ VIDEO:zougla.gr / (youtube)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο