ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022-(ΜΕΡΟΣ Α’)ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ…..

ΚΡΙΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ)

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου σας βρίσκει με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον σε ορθή πορεία και τον Άρη να κάνει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνοντας απίστευτη εύνοια στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα μέσα του μήνα, η σύνοδος Αφροδίτη και Άρη, σας φέρνει αντιμέτωπους με το συναισθηματικό σας κομμάτι και τις στενές σας σχέσεις με κάποιο άτομο με ισχύ. Ίσως νιώσετε μπερδεμένοι, αφού απ’ τη μια έχετε μια δυναμική κατάσταση να αντιμετωπίσετε και από την άλλη σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια, σε αυτό που σας συμβαίνει. Με την έλευση του Ερμή, στην ορθή του πορεία, από τις 4 του μηνός, αποκαθίσταται πλέον το επικοινωνιακό σας κομμάτι και στα μέσα του μήνα, καινούργιες συναισθηματικές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Ο μήνας σας βρίσκει με την είσοδο του Ερμή στην ορθόδρομή του φάση και τον επαγγελματικό σας μοτίβο, σε κίνηση. Δίας και Ουρανός, τονώνει φιλικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα δεχτείτε κάποια συμπαράσταση, γι’ αυτό φανείτε προνοητικοί και δεκτικοί στις απόψεις καλοπροαίρετων ανθρώπων. Νέοι ορίζοντες έρχονται στο προσκήνιο. Καινούργιοι άνθρωποι επιθυμούν να μπουν στην ζωή σας, γι’ αυτό αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση. Με τον Άρη από τον Αιγόκερω, ανακτάτε την χαμένοι αισιοδοξία σας, ενώ η επίδραση της Αφροδίτης, σταθεροποιεί τις σχέσεις σας. Απρόσμενοι έρωτες έρχονται να χτυπήσουν την πόρτα σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Πολλοί θα κατορθώσετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα όνειρά σας και αυτό θα σας αλλάξει την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ)

Το ξεκίνημα του μήνα, σας βρίσκει αρκετά δραστήριους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει κι η δυνατότητα για μια μεγάλη απόδραση. Ο Άρης ωστόσο από τον Αιγόκερω, σας κάνει να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικός  σας στίβο, ενώ η Αφροδίτη στο ίδιο πλέον ζώδιο, σας κινεί το ερωτικό σας σκίρτημα. Άρης και Δίας, αρχές του μήνα σας δίνει την δυνατότητα για πολλές ευκαιρίες, επαγγελματικού χαρακτήρα. Προς τα τέλη του μήνα, ένας ονειρικός έρωτας, έρχεται να σας κινήσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο η επαγγελματική σύνδεση αυτού του προσώπου με εσάς, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια δράσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ)

Ο καινούργιος μήνας ξεκινά, με μία θετική απάντηση σε ένα ζήτημα οικονομικού ενδιαφέροντος και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως, αφού ο ορθόδρομος Ερμής, συνηγορούν σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο ο Άρη ο οποίος βρίσκεται απέναντί σας, σας δημιουργεί ορισμένα μικρο-προβληματάκια, αφού οι κοντινοί σας άνθρωποι, είτε το άλλο σας μισό, είτε κάποιος στενός συνεργάτης, σας δημιουργούν αμφιβολίες και πολλές μικρο-συγκρούσεις. Παράλληλα ο συνδυασμός Άρη και Ουρανού, αλλά και Άρη με τον Δία, σας τονώνουν το ηθικό. Οι πλανήτες απ’ την άλλη που έχουν συγκεντρωθεί απέναντί σας, στενεύουν τα περιθώρια σε μια προσωπική σας σχέση ή μια συνεργασία σας. Ίσως ζητήσετε μια βοήθεια, από δικά σας κοντινά άτομα, προκειμένου να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ)

Στις αρχές του μήνα, βρίσκεστε αρκετά μπερδεμένοι, αφού θα κληθείτε  να πάρετε μια σημαντική πρωτοβουλία. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις για έναν σημαντικό στόχο, αλλά παράλληλα μπορείτε να δείτε και ένα εκπαιδευτικό σας ζήτημα. Τα επαγγελματικά σας, σας πιέζουν αρκετά το τελευταίο διάστημα και ιδιαιτέρως δε, κάτω από την επίδραση του Κρόνου. Προσοχή όμως στο ανταγωνιστικό κομμάτι, του επαγγελματικού σας στίβου, μήπως σας δημιουργήσει προβλήματα στην ψυχολογία σας και μετ’ έπειτα στην φυσική σας κατάσταση. Ο Άγιος Βαλεντίνος, σας κάνει να βλέπετε με άλλο μάτι, ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε και σας βάζει σε ιδιαίτερες σκέψεις και προβληματισμούς, ερωτικού περιεχομένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Το ξεκίνημα του μήνα με την Νέα Σελήνη, αναπάντεχες αλλαγές έρχονται να χτυπήσουν την πόρτα σας, τόσο σε ζητήματα εργασίας, όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης, ωστόσο με θετική κατάληξη, ύστερα από προσπάθεια και θέληση. Η ορθόδρομη πλέον πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, σας κάνει να ανακτάτε το επικοινωνιακό σας κομμάτι, ζητώντας την συμπαράσταση κοντινών σας ανθρώπων, προκειμένου να σας προσφέρουν βοήθεια, σε ζητήματα που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Ο επαγγελματικό σας στίβος, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο, γι’ αυτό αξιοποιήστε τον και δείξτε το «καλό» σας πρόσωπο, προκειμένου να κάνετε καλή εντύπωση στους γύρω σας Ρομαντισμός και έντονο φλερτ, έρχονται να τονώνουν την χαμένη αισιοδοξία σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο