ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας πολύ προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο ιερέας από τα Πατήσια, που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη, από την ηλικία των 13ετών.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει».

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή και όταν υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες; πρόσθεσε ο ιερέας»

Ο εν λόγω ιερέας, που πρόκειται να απολογηθεί αύριο Τρίτη, βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αποπλάνησης ανηλίκου και του πορνογραφικού υλικού.

Ο κοπέλα ωστόσο, ισχυρίζεται ότι φοβόταν να καταγγείλει νωρίτερα το γεγονός στις αρχές, καθώς δεχόταν απειλές με κίνδυνο την ζωή της, από τον “βασανιστή” ιερέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο